VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Pastorul Nicky Pop face alba neagra cu turnatul la securitate

Dupa ce a negat cu vehementa colaborarea sa cu securitatea pastorul penticostal Nicky Pop a recunoscut intr-un final ca, da, a turnat la securitate. Comentariile sunt de prisos privind caracterul moral al acestuia.  Aveti atasat mai jos comunicatul de presa pe aceasta tema publicat pe blogul pastorului Petru Lascau.

Interesant este faptul ca ulterior pastorul Nicky Pop face un al comunicat de-a dreptul uimitor pe care il gasiti dand clik aici.

 Vizionati interviul acordat RTN Chicago de catre  Nicky Pop in luna septembrie, 2010 in care nega colaborarea sa cu securitatea.

A turnat sau nu pastorul Nicky Pop la securitate?

Comentarii

Anonim a spus…
CE interese ai sa dezbati subiectul asta ? Iti place sa pui paie pe foc ? Care ar fi motivele sa intereseze pe Petruta topicul acesta ?
Anonim a spus…
Pentru o adevarata informare a opiniei publice se cere si publicarea acestei luari de pozitie a lui Nicky Pop in urma aparitiei tendentioase a comunicatului de la St.Louis. Accesati link-ul pt varianta in lb romana, declaratia pastorului NP :
http://www.philadelphiaro.com/ph/index.php?option=com_content&view=article&id=19&lang=ro
Marian Petruta a spus…
aceleasi motive pt care te intereseaza pe tine...
Rev. Ioan S. Pop a spus…
E foarte trist ca informatorul Nicky Neculai Pop, alias “PICU”, se deda la o MANIPULARE grosiera si nerusinata a BISERICII LUI HRISTOS si a Congregatiei Assemblies of God U.S.A.
1. In realitate, Nicky Neculai Pop nu a parcurs etapele pretinse in EV.MATEI 18, ale confruntarii si reconcilierii directe cu fiecare din cei vatamati de el si, apoi, al pocaintei, al efectuarii reparatiilor morale, spirituale, civile si materiale datorate victimelor.
In fapt, pastorul A.G. Philadelhia Portland Nicky Neculai Pop nu face dovada consumarii sedintelor de mediere si reconciliere cu fiecare din cele peste 20 de persoane, sau daca au decedat, cu familiile lor, pe care le-a vatamat sau afectat f. grav prin informatiile intime si denunturile sale calomnioase date colonelului de la M.A.I.-Serv. Pasapoarte Deva, jud. Hunedoara. Dupa ce acele persoane au suferit prejudicii morale, spirituale, civil-profesionale si materiale grave, informatorul/colaboratorul Securitatii Nicky Neculai Pop “PICU” are obligatia reconcilierii si a despagubirii lor morale si materiale, integrale. Nimeni din Boardul A.G. sau al Bisericii Philadelphia nu-l poate exonera pe Nicky Neculai Pop, sau pe oricare membru al unei biserici, de obligatia confruntarii, reconcilierii si despagubirilor individuale, cu fiecare dintre cele peste 20 de persoane denuntate de acesta.
In plus, prin informatiile, denunturile si delatiunile date de Neculai Nicky Pop, el a adus grave atingeri nu numai unor persoane individuale, ci, mai grav, a adus grave prejudicii si leziuni unor Misiuni Crestine internationale, mai multor Biserici si culte crestine, si Onoarei si Lucrarii lui Dumnezeu, atit din Romania, cit si din SUA si din Europa. Cu atit mai mult ca acel colonel de la Serv. Pasapoarte din Deva, nu avea legal juridictie si drept de ancheta asupra unor cunoscuti de-ai lui Necului Nicky Pop din USA, Olanda, Franta, Norvegia, U.R.S.S, etc. Nicky Pop a facut munca si servicii voluntare, fara sa poate dovedi ca a primit macar vreo palma pentru Cristos, in asa-zisa ancheta de la Serviciul Pasapoarte Deva.
2. Fostul pastor Nicky Neculai Pop, suspendat, manipuleaza si induce in eroare destinatarii scrisorii sale, deoarece el nu a fost anchetat nici de catre Biroul Judiciar, si nici de catre Biroul Anchete Penale al Securitatii Hunedoara, ci a avut intrevederi amiabile, solicitind prelungirea vizei sale de sedere in Romania sefului unui serviciu de pasapoarte judetean – care era o structura ce nu facea parte din Securitate, ci din M.A.I.
Daca cetateanul american Necului Nicky Pop ar fi fost anchetat judiciar sau penal, ancheta trebuia inregistratrata si supervizata de catre Procuratura Jud. Hunedoara, cu respectarea procedurii instiintarii imediate a personalului diplomatic si consular al Ambasadei SUA din Bucuresti, proceduri neindeplinite in cazul Nicky Neculai Pop, pentru ca nu a fost cazul.
In respectul Adevarului si al victimelor,
Rev. Ioan S. Pop, Religious rights observer
doru a spus…
Anonimul care a postat primele 2 comentarii...cum adica articolul pune paie pe foc? Deci nu conteaza ce a facut ori nu un "popa" ci motivele ce sigur exista ca actiuniile aluia sa fie facute public, nu? Oamenii dezbat, cum spui tu, in timp ce vitele "nu pun paie pe foc," cum spui tot tu. Deci ce vrei sa fi in viata? Vita proasta/prostita ori om? Ce v-a zis Isus-ul ala de care faceti atita caz? "Bateti, cereti, etc" ori "stati pe burta, ciocu mic si aplauze puternice, prelungite?" De-aia va injura lumea pentru ca umbl;ati sa acoperiti magariile celor din rinduriile voastre in loc voi sa fiti primii care sa ii dati in git...si asa va cistigati respectul celor neutrii si loialitatea celor ca voi. Sau "nu puneti paie pe foc "si va cistigati sila tuturor credinciosi ori nu.
Anonim a spus…
Dorule ce te compatimesc ! Isus-ul vostru cu chip de sovietic palid la fata dat cu aurolac si bronzlac iti inspira cea mai macabra forma de inchinare. Ai dreptate ca intre denominatiuni exista vite mari (in viata inca, tu esti un exemplar rar). Daca nu stii sa citesti si sa analizezi un material si daca abia astepti sa ataci pe cei care nu au aceeasi coloratura religioasa ca tine atunci dute si mugeste in turma ta pina se dau de gol toate caprele. Iar daca cumva pretinzi ca esti inteligent ai demonstrat contrariul amaritule de tine. Locul tau e la bodega dis de dimineata cu posirca in fata ta si apoi iar la birt si iar la bodega si uite asa isi nenorocesc mirenii salariile. Apoi ironizeaza pe Isus-ul de care ar trebui sa iti fie frica sa vorbesti astfel. Bleaaah de ce imi pierd vremea cu un nime-n drum ca tine ?
Marian Petruta a spus…
ce comfortabil sa iti dai cu parerea sub anonimat, sa iti dai drumul liber la gura ca nu te stie nimeni, iar duminica sa fi la biserica sa pari credincios si baiat bun...
doru a spus…
Pentru "anonim." Ma citesti degeaba ca tot nu intelegei nimic. Nu iti atac "Isus-ul" ci oile lui. Sinteti niste gunoaie pentru ca va protejati pe cei ce ar fi scuipati si la noi la peluza...Daca ati avea caracter voi ati fi primii care i-at socate in pumni afara din "adunare" dar va protejati pentru ca cine se aseamana se aduna. De-aia cei necredinciosi ca mine isi permit sa va ia la misto cu acte-n regula: actiuniile voastre sint cele mai edificative dovezi ca dumnezeu exista dar nu in bisericiile voastre de mirsavi. rugati-va, indirjit, sa nu existe dumnezeu ca daca exista a-ti pus-o hahahaha. Cit priveste "Isus"...laudati-l cit vreti dar si el a pus biciul pe voi afaceristiilor...si liderii dragi ai vostrii l-au urcat pe lemn...remember? toata ziua dumnezeu in sus dumnezeu in jos dar cind va ia lumea la bani marunti sinteti niste jartele penale ce ataca pe oricine pune felinarul pe voi. sa nu mi te mai adresezi credinciosule fara sa semnezi altfel iti amintesc ca un fondator de biserica acuma este in penitenciarul federal din kentucky. oops....daca spun asta inseamna ca va atac "Isus-ul, corect? Vai de voi credinciosiilor...de-aia merge lumea la meci si nu la biserica...din cauza celor ca tine.
Angie a spus…
Rev.Ioan S. Pop religious observer my ass... he's just a crazy dude who believes he's got all those titles when in fact is a looser!