VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Nicholas Buda din New York si-a lansat un nou volum de carte

Scriitorul si colegul de presa Nicholas Buda din New York si-a lansat de curand cea de-a doua editie a cartii "Constantin Aronescu și ultima Boemă a Micului Paris" publicata la editura Casa Cărții de Știință din Cluj Napoca.
Nicholas oferă iubitorilor de literatură un volum generos, bine documentat, imbunatatit și ilustrat cu fotografii inedite, si relatări ale lui Constantin Aronescu, „ultimul boem autentic din vechea gardă a Bucureștiului literar"(M.N.Rusu), publicate într-o primă ediție, în 2009, la editura Eminescu din București. 
„Acum, la vârsta maturităţii de gândire, m-am întrebat, de mai multe ori, care este destinul acestui „Rege al figuraţiei” pe nume Constantin Aronescu? (...) Figuraţia lui cu halebarda i-a completat destinul de boem şi trubadur, iar astăzi, ajuns la o vârstă nobilă, ne împărtăşeşte amintirile sale, din mansardă, pe unde am trecut şi eu alături de mulţi alţii, din culisele teatrului şi din tavernele Boemei Bucureştiului literar. În cele din urmă, boemul Micului Paris a părăsit ţara sa natală, preferând pământul promis al Americii, în care aproape toate visele se pot realiza. Această carte este unul dintre marile lui vise care, iată, datorită scriitorului Nicholas Buda i s-a împlinit!” afirma Bujor Nedelcovici.
Cei interesati o pot comanda de la Casa cartii de stiinta.

Comentarii