VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Saritura disperata din balconul Parlamentului Romaniei

 foto: Bogdan Stamatin
Adrian Sobaru electrician angajat la TVR a facut un gest disperat astazi in Parlamentul Romaniei. Acesta a sarit de la unul din balcoane, de la o inaltime de aproximativ 7 metri, in timp ce parlamentarii erau in sesiune, iar premierul Boc isi incepea discursul. Spre norocul lui, din spusele doctorilor,  protestatarul s-a ales doar cu cateva fracturi de oase la nivelul fetei fiind in stare stabila. Gestul sau a fost provocat se pare de sitiatia financiara familiala mai deosebita.

Nici n-a apucat bine sa se intample incidentul ca  reprezentantii opozitiei au inceput sa speculeze pe marginea tragediei si sa faca declaratii politice. PSD-ul s-a retras de la discutii, iar Crin Antonescu a inceput sa declare ca un bezmetic ca vina pentru respectivul gest apartine actualei puteri. Nu ca PDL-ul ar fi absolvita de orice vina, nu. Ce uita insa Crin Antonescu in ceea ce priveste criza actuala e ca PNL-ul a fost la guvernare alaturi de PDL, atat inainte cat si dupa inceperea crizei. In mod normal ar fi trebuit sa o opreasca PNL-ul daca sunt asa destepti si iscusiti in rezolvarea problemelor economice. Chiar preaiubitul lor premier Calin Popescu Tariceranu, declara sus si tare ca Romania nu va fi afectata de criza, ba dimpotriva va avea crestere economica.
Cat priveste gestul lui Sobaru, pe cat de disperat pe atat de idiotesc, a reusit sa atraga atentia unei lumi intregi, dar cu ce cost?! In loc de o singura persoana cu handicap in familie acum va avea doua?!

Comentarii

Anonim a spus…
Desigur Crin Antonescu, mai prezent in fata microfoanelor decat la locul sau de munca, nu putea rata ocazia de a folosi acest nefericit eveniment pentru a mai debita aceleasi ineptii!!!