VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Departamentului pentru Românii de Pretutindeni anunta sesiunea de finantare pentru 2011


Departamentul pentru Românii de Pretutindeni lansează sesiunea de finanţare a proiectelor pentru anul 2011. Solicitanţii (asociaţiile, fundaţiile, organizaţiile, instituţiile sau persoanele fizice şi juridice reprezentative aparţinând comunităţilor româneşti de pretutindeni din afara graniţelor) vor trimite, în perioada 15 decembrie 2010-31 ianuarie 2011:
  • Cererea de finanţate pe suport hârtie împreună cu anexele prin corespondenţă recomandată sau curier la sediul DRP, la următoarea adresă:
                                    
Departamentul pentru Românii de Pretutindeni
Bulevardul Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poştal 011972
Bucureşti, România

Cererea de finanţare trebuie să respecte termenul limită de depunere: 31 ianuarie 2011 (data poştei). Cererile trimise după această dată nu vor fi considerate eligibile.
  • Cererea de finanţare electronică, în format Word, prin e-mail, la următoarea adresă drp@dprp.gov.ro.

Valoarea maximă solicitată pentru un proiect nu trebuie să depăşească sumele specificate pentru fiecare program:

Un solicitant nu poate depune mai mult de un proiect pe an pentru un Program de finanţare (adică maximum 4 proiecte pe an, câte unul pentru: Cultură – „Constantin Brâncuşi”, Educaţie – „Nicolae Iorga”, Mass-media – „Mihai Eminescu”, Spiritualitate şi tradiţie – „Andrei Şaguna”). Beneficiarii finanţărilor nerambursabile DRP vor fi anunţaţi după data de 15 martie 2011.

Comentarii