VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Se cauta familia sau rudele lui Ciprian Rosu

Update
Din anumite surse am aflat ca familia a luat cunostinta de sinuciderea lui Ciprian prin impuscare.

Anunt Umanitar!
Se cauta rudele lui Ciprian Rosu (30 de ani), decedat la Tempe, Arizona, la 12 ianuarie 2011. Trupul neinsufletit se afla la Harper Funeral Home, telefon 602 234 3961. L-a cunoscut cineva?

A trecut o luna de zile de la deces si inca nu s-au gasit rudele si nu au aparut informatii suplimentare. Din acest motiv presupunem ca nu are rude in SUA, iar rudele din Romania nu au aflat ca Ciprian a decedat. S-au trimis informatiile la ziarele romanesti din SUA si la cateva din tara. Speram ca in acest fel sa i se gaseasca familia si sa ajutam sa fie inhumat.

In aceasta dimineata s-a semnalat cazul si Ambasadei Romaniei la Washington D.C. cu rugamintea de a se implica in solutionarea acestui caz. Daca in timpul sederii sale in SUA, Ciprian Rosu a apelat la serviciile ambasadei sau ale unui consulat romanesc din SUA, ar trebui sa existe in arhivele lor mai multe date despre decedat, eventual o adresa din Romania sau macar orasul lui de provenienta.

In cartea de oaspeti deschisa de Harper Funeral Home din AZ nu exista nici un mesaj postat in memoria lui Ciprian Rosu. Harper Funeral Home a specificat ca aceasta carte de oaspeti va ramane deschisa pana la data de 3 martie 2011.

Anuntul despre Ciprian Rosu se gaseste la adresa:

http://www.legacy.com/obituaries/azcentral/obituary.aspx?n=ciprian-rosu&pid=148312984


Rosu, Ciprian
30 of Tempe, AZ, passed away January 12, 2011. If you have any information regarding this person please contact Harper Funeral Home 602-243-3961.

Comentarii

Anonim a spus…
Incercam sa trimitem si altora anuntul....poate reusim sa-i gasim familia ! Se stie cumva cauza mortii lui ? Dumnezeu sa-l ierte!
Iosif a spus…
Mda, cine mai stie din ce cauze a decedat. Poate fi alcoolul, poate fi accident de masina. Zilele omului sunt numarate si hotarite mult inainte de a fi nascut omul. Doamne ajuta sa fim iertati cit suntem in viata, ca dupa ce inchidem ochii nici parintele Staniloae nu mai poate face nimic pentru noi. Doamne ajuta!
Amma a spus…
Dumnezeu sa-l ierte!