VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Vizitati Romanian Art Expo in downtown Chicago


Vineri 4 martie, 2011 la galeria de arta Jennifer Norback Fine Art din centrul orasului Chicago, a avut loc deschiderea unei expozitii de pictura in cadul careia expun trei artistii din Romania: Aurel Patrascu, Emilia Persu si Claudia Lazar.
La eveniment a luat parte si consulul Romaniei la Chicago, domnul Lucian Leustean, alaturi de numerosi romani si americani din zona metropolei Chicago. Cei prezenti au putut sa admire pictura si grafica contemporana romaneasca, avand totodata ocazia de a sta de vorba cu unul dintre artisti, venit special  din Romania pentru eveniment, pictorul Aurel Patrascu., alaturi de managerul dansului doamna Magdalena Stefanescu Darvari.
Publicul prezent, pe langa ocazia de a admira aceste lucrari de arta, a avut parte de un mini recital din repertoriul Mariei Tanase interpreatat de Claudia Negroiu.
Cei care doresc sa viziteze expozitia o pot face pana pe 2 aprilie, 2011 la adresa : Jennifer Norback Fine Art, Inc. 217 West Huron, Lower Level Chicago, Illinois 60654 

Comentarii