Anunt umanitar pentru familia Simon


Gabriel si Geta Simon au plecat din Aiud, Romania cu un scop: sa munceasca cativa ani in America sa poata sa ii asigure baiatului ramas acasa un viitor mai bun. Lucrurile s-au schimbat ptr acesti 2 oameni  de varsta mijlocie (doamna -55 ani; domul-59ani). De cativa ani incoace nu au mai gasit de lucru. Existenta de zi cu zi  era din ce in ce mai grea, dar mereu au sperat la mai bine.
 Acum 3 saptamani domnul Simon a facut atac de cord; a fost resuscitat de 6 ori...transportat de urgenta la ICU, Norwegian American Hospital,unde se gaseste si in ziua de azi. Inima i-a fost oarecum"reparata" dar aceasta s-a produs cu un cost: creierul lui a ramas fara oxigen prea mult timp, consecinta fiind ca acum nu mai functioneaza. Doctorii nu mai pot face nimic ptr el....doar aparatele il mai tin in viata.
In acest moment, doamna a luat dificila decizie de a-i scurta chinul si a-l duce acasa unde sa fie alaturi de cei dragi. Tragedia e extrem de mare...nimeni nu isi poate inchipui prin ce trece aceasta femeie....singura printre straini. Are foarte putine cunostinte, dar incercam sa o ajutam care cum putem. Dar ptr transportul spre Romania e nevoie de multi bani ....bani pe care dansa nu ii are.
Facem apel la bunatatea si compasiunea voastra sa ii ajutam fiecare cu cat putem. Asta e singura alternativa pe care o are d-na Simon. Haideti sa o ajutam sa isi duca acasa sotul, sa il mai vada o data fiul ,inainte de a-l ingropa.... e bine primit sa facem o fapta buna in a-l ajuta pe aproapele nostru.
Noi suntem o mana de oameni care ne oferim sa strangem banii necesari. Pe doamna Geta o puteti contacta la nr de telefon: 773 540 2994, in caz ca doriti sa vorbiti despre situatia domnului. De asemenea, orice donatie este bine venita, sperand ca se vor strange miile de dolari necesare transportului aerian.
Pentru colecate de bani,va rugam sa scrieti pe adresa lchiorean@yahoo.com, sau la nr 773 387 0115 (va rog lasati mesaj daca nu raspund). eu va voi contacta si vom stabili modul de colectare al sprijinului d-voastra. Consulatul Roman la Chicago a promis asistenta si sprijinul cu actele necesare calatoriei doamnei si transportului domnului catre Romania.
Daca aveti posibilitatea sa trimiteti acest mesaj mai departe, si la alti oameni de suflet din comunitatea romana,cu care noi nu avem contact, ar fi un imens ajutor.
MULTUMIM CELOR CARE AU AJUTAT SI VOR AJUTA ACESTA FAMILIE GREU INCERCATA.
Lavinia Chiorean

Comentarii

Amma a spus…
nu se vede materialul video....!
Marian Petruta a spus…
care video sa se vada?!
Anonim a spus…
No dara uite ce dovada de credibilitate. El pune articolul cu pricina si pune si un video care nu functioneaza. Si cind il intreaba cineva se mai si mira "care vide sa se vada?"
Pe linga faptul ca e cam subtire blogul asta mai dai si din colt in colt. Ntzzz, ntzzz, ntzzzz.
Marian Petruta a spus…
aveti imaginatie bogata, anuntul umanitar nu are nici un material video atasat
celor care nu le convine ce gasesc postat aici pe blog sunt liberi sa isi petreaca timpul prin alta parte!