VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Certificatul de nastere al presedintelui Barack Obama

Pentru ca se apropie din nou alegerile prezidentiale si pentru a elimina complet discutiile si aberatiile  celor care continuau sa perpetueze mitul ca presedintele Barack Obama  nu s-ar fi nascut in America, administratia de la Casa Alba a facut publica copia dupa certificatul de nastere al presedintelui.
Locul de nastere este spitalul de ginecologie Kapiolani de la adresa 6085 Kalanianaole Bulevard, insula Oahu din  Honolulu, Hawai pe data de 4 august, 1961. Tatal presedintelui, Barack Hussein Obama, avea 25 de ani, era student la Universitate iar mama lui, Stanley Ann Dunham, avea 18 ani, fiind originara din Kansas. Cei doi parinti au semnat certificatul baiatului pe data de 7 respectiv 8 august 1961.
Certificatul a fost eliberat acum doua zile de departamentul de sanatate din Hawai.
Discutia despre despre locul nasterii presedintelui a fost adusa in discutia de curand in mass media americana de catre miliardarul Donald Trump, un posibil candidat in campania pentru prezidentiale din partea Republicanilor.

Administratia de la Washington D.C., inclusiv presedintele, s-au aratat nemultumiti de faptul ca luna aceasta cand au anuntat deficitul bugetar pe care-l are Statele Unite, mass media a discutat in respectiva saptamana  mai mult despre mitul legat de certificatul sau de nastere, decat despre viitorul economic al Americii.
"Intr-o perioada cu consecinte imense pentru tara, cand ar trebui sa dezbatem viitorul natiunii, cum sa reducem deficitul bugetar, pretul marit al carburantului, sau cum sa aducem stabilitatea in Orientul Mijlociu, Washington D.C.-ul a fost preocupat de probleme false. Presedintele spera ca acesta este un pas inainte si ca vom putea dezbate adevaratele probleme de interes pentru poporul american si viitorul tarii" a concluzionat administratia prezidentiala.

Comentarii

Anonim a spus…
nu e long form...