VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

O după-amiază de mai cu Matt Forte de la Chicago Bears

Trebuie să recunosc că nu am fost un prea mare fan al fotbalului american. Asta însă până de curând, când am avut oportunitatea să îl cunosc şi să petrec câteva ore, la un eveniment local,  împreună cu Matt Forte unul dintre cei mai populari jucători de fotbal de la echipa locală Chicago Bears. Am rămas plăcut surprins să văd cum sute de fani au stat la coadă timp de câteva ore să primească un autograf de la  fotbalist. Pe langă muzică bună, divertisment, hot dogi şi autografe am aflat ceva detalii despre viaţa fotbalistului.
Matt Forte este absolvent al Universităţi Tulane din New Orleans, statul american Louisiana, unde de altfel s-a şi născut. Aici a studiat şi a obţinut o diplomă în finanţe, concomitent cu practicarea fotbalului. Abilităţile sale sportive i-au adus numeroase premii şi recorduri atât în timpul studenţiei cât şi după. Sportul este o tradiţie în familia lui, tatăl său jucând şi el la rândul lui  fotbal la echipa Green Wave a Universităţii Tulane
în anii '70

În 2008 în urma tragerii la sorţi din NFL, liga profesionistă de fotbal american, a fost selectat să joace la echipa locală Chicago Bears.
Când nu este la antrenamente sau pe teren jucând fotbal, este activ în comunitate, fiind prezent la diferite evenimente sociale, mondene sau caritabile în jurul metropolei Chicago.
Toamna trecută a donat alături de o companie locală un cec în valoare de 25,000 de dolari pentru modernizarea parcului Eugene Field din partea de nord a oraşului Chicago.

Nu este prea vorbăreţ din fire iar când are timp liber îi place să se relaxeze jucând  jocuri video, sau făcând diferite activităţi cu familia, în vila sa cochetă din Vernon Hills, o suburbie selectă în partea de nord a metropolei Chicago.



Comentarii

razvan a spus…
foarte mishto! Acuma o sa te vedem si pe stadion ?! :)
Marian Petruta a spus…
posibil !!! :)