Au inceput filmarile la Superman in downtown Chicago

La un colț de stradă în downtown Chicago ieri după amiază se filma de zor la filmul "Man of Steel"("Omul de Oţel"), versiunea noua a celebrului personaj Superman. Actori, figuranţi, camere de filmat, reflectoare, macarale, tiruri pline cu tone de echipament puteau fi văzute în zona centrală a oraşului.
Pentru următoarele 10 zile centrul metopolei de pe malul lacului Michigan va fi locul unde se va filma pelicula regizorului Zack Snyder, cel care a mai regizat şi filme precum "300” sau “Sucker Punch".

Filmul se așteaptă să apară pe marile ecrane pe 13 iunie 2013. În distribuție se regăsesc actori celebri precum  Russell Crow sau Kevin Kostner, dar şi Amy Adams, Laurence Fishburne,   Michael Shannon, Christopher Meloni, sau Julia Ormond.
În rolul lui Clark Kent sau Superman va juca actorului Henry Cavill. Acesta este un tânăr jurnalist de douăzeci şi ceva de ani care este înzestrat cu puteri supranaturale, ce întrec orice imaginaţie omenească. Puterile lui sunt neobişnuite pentru că el însuşi provine de pe o planetă străină numită Krypton, unde viaţa este mult mai avansată. Clark se luptă să îşi găsească rolul sau pe această planetă. Părinţii lui adoptivi, Martha şi Johnatan Kent, interpretaţi de Diane Lane şi Kevin Kostner, îi dau o educaţie aleasă, puterile sale supranaturale însă îl pun de multe ori în dificultate, neştiind ce decizii să ia. Când lumea are cel mai mult nevoie de stabilitate şi pace atunci este atacată, abilitatile lui Superman fiind puse la încercare pentru a proteja lumea şi-n special pe cei dragi.
Ce anume va face el, rămane să vedem urmărind filmul.

Bugetul filmului este de aproximativ 175 de milioane de dolari. Primele filmări au început în luna august în zona aeroportului DuPage din zona vestică a metropolei Chicago, purtand numele de cod "Autum Frost", după care au continuat în Plano, Illinois o suburbie situată la aproximativ 80 de kilometri vest de Chicago.
Printre zonele în care se va filma în Chicago se numără şi cea mai înaltă clădire din oraş, Willis Tower (fosta Sears Tower) sau Chicago Board of Trade.
Ultima parte a filmarilor va fi în Vancouver, Canada.

Comentarii