VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Moartea lui Ghadafi a costat pe americani peste 2 miliarde de dolari

 US Military
Departmentul de Apărare al SUA a anunțat ca a cheltuit peste un miliard de dolari pentru inlaturarea lui Ghadafi.
Restul banilor au fost cheltuiți de către instituții precum Departamentul de Stat, Agenția Centrală de Inteligenta (CIA) si alte agenții federale americane. Suma este relativ mica in comparație cu cele 500 de miliarde cheltuite in Afganistan si peste 1000 de miliarde in războiul din Irak, conform unei agenți de cercetare din cadrul congresului.
Un purtător de cuvânt al NATO a declarat ca alianta a cheltuit lunar aproximativ 8.5 milioane de dolari. De la începutul acțiunilor militare din Libia in luna Martie au fost efectuate 26,156 de operațiuni aeriene dintre care 9,634 au lovit diferite ținte. Un numar de 2,139 de operațiuni umanitare aeriene si maritime au fost de asemenea efectuate de către NATO.
In perioada acestor atacuri asupra Libiei, Statele Unite au vândut munitie, combustibil si alte echipamente de război țărilor aliate, in valoare de aproximativ 250 de milioane de dolari, au anuntat cei de la Pentagon. Se estimează ca peste 70 de de avioane militare americane au participat in aceasta operatiune.
"Fără a pune nici un soldat pe pământ Libian am indeplint, alături de aliatii NATO, cu succes misiunea" a declarat ieri președintele Barack Obama in grădina Casei Albe.

Comentarii