Victor Ponta in America si la Chicago?!


 Update 8:00pm
 Presedintele PSD Victor Ponta se afla la Chicago, maine dimineata o sa ne intalnim in jurul orei 10 pentru un interviu.

Liderul PSD Victor Ponta se afla zilele acestea prin America. Dupa ce s-a aflat la Washington DC acesta, din spusele sale, se pare ca ar face si o vizita aici la Chicago. Singura problema este ca distinsii politicieni cand fac astfel de vizite uita sa le si anunte unde au loc, cand, cu cine, etc.... O fi la secret?!
Contactat fiind de la Bucuresti pentru a relata despre vizita la Chicago, le-am spus ca nu am cunostinta de o astfel de intalnire cu liderii comunitatii din Chicago.
Am dat si eu telefoane pe la colegii din mass-media din zona,  ziar, tv, lideri din comunitate, dar nu știe inca nimeni nimic. Sa fie oare o diversiune PSD cu venirea asta...?!
Probabil ca va veni, dacă a afirmat public acest lucru, dar se pare ca nici consulul de aici nu avea cunoștință  acum cateva zile de o vizita mai serioasa, așa ca nu știu cu/despre ce "lideri " importanți vorbeau ei ca se intalnesc aici, dacă noi nu știm măcar unde si când are loc întâlnirea.
Nu ma mira insa pentru ca in stilul tipic romanesc nu este prima data cand astfel de vizite prin comunitati se fac haotic, in ultimul moment.
Fiind insa an electoral este firesc ca politicienii sa dea tarcoale votantilor din diaspora. Ii asteptam ca si noi avem intrebari pregatite pentru ei.

Comentarii

Andreea a spus…
Salut!
Ma bucur ca mai e cineva care a cautat informatia asta; dupa toate evenimentele neplacute din Romania ultimelor saptamani, ar fi fost foarte interesant sa ne intalnim si noi cu Dnul Ponta....nici blogul lui oficial nu a confirmat vizita asta...
Marian Petruta a spus…
stirea e confirmata la el pe blog, acum ramane de vazut cand, cu cine si unde se va intalni aici in Chicago
Andreea a spus…
Ok Marian,
Asta ma mira si pe mine ca nu erau pe blog date oficiale, like time and place...
Sper sa poti afla tu mai multe, tine-ne la curent! :)
Marian Petruta a spus…
am aflat hotelul unde vor fi downtown, daca am timp o sa merg maine dimineata sa le iau un interviu
Marian Petruta a spus…
eventual sper sa aflu detalii despre unde si cu cine urmeaza sa se intalneasca in comunitate ca asa se laudau
Anonim a spus…
Ponta asta parca e un comunist sud-american, asa se poarta. Ce politicial e acela care se ascunde de electorat.Vad ca e secret pana si numele hoteluui la care sta!!
Marian Petruta a spus…
numele hotelului nu mi s-a parut relevant sa-l fac public, nu e treaba publicului larg unde sta, iar daca vor sa se intalneasca cu comunitatea o pot face, doar ca era bine sa planifice din timp astfel de intalniri.
Anonim a spus…
Marian, cu cine sa se intalneasca, atata timp cat el nu face publica data si ora vizitei?
Comunitatea romaneasca nu are lideri alesi sau recunoscuti, asa ca, vizita Dumnealui, daca e neanunta, iar irtinerariul secret, nu este decat o plimbare la Chicago.
Anonim a spus…
Toti romanii trebuie sa stie adevarul. Domnul Ponta s-a pronuntat pentru suprimarea dreptului de vot al romanilor din Strainatate. oricat ar nega inregistrarea exista!! PONTA NU-I CONSIDERA PE ROMANII DIN STRAINATATE, CETETANI ROMANI!!!!
Marian Petruta a spus…
aveti cutrajul sa va semati cu numele intreg daca faceti anumite afirmatii sau aduceti injurii oamenilor, altfel am sa sterg aceste comentarii.
Marian Petruta a spus…
si pentru lamurirea "anonimului" caruia i-am sters postarea, nici cele doua persoane amintite nu stiau de aceasta vizita pana ieri.
cu una din ele se va intalni probabil pentru un interviu, cu cealalta nici vorba, asa ca nu vorbiti aiurea daca nu stiti!
Anonim a spus…
Cati bani primeste Amarei de la Ponta?
Anonim a spus…
Se observa ca pozitia lui marinica este de un secretom.Who cares unde sta ponta si gasca lui de comunisti. se pare ca esti mina in mina cu ei.de fapt nu au venit la chicago sa se intalneasca cu comunitatea romana, ci mai degraba sa se intalneasca cu citziva securisti carora sa le de un interviu dupa cum sau inteles de inainte. daca acest individ venea la chicago sa se intalneasca cu comunitatea,aceasta veste nu se publica pe un blog de doi lei.si acum cenzureaza si acest coment,,ca nu e ostare dupa placul tau.daca chiar vrei fa-l members only si vor posta doar comunistii.
dogaru nicolae a spus…
Comunistii astia se tem de romani ca dracu' de tamaie. Aici nu merge sa cumperi voturi cu 50 de lei sau cu un kg de ulei. Ma doare sufletul ca Ponta asta si cu gasca lui, vor sa distruga Romania, iar noi nu facem nimic!!
Nu lasati necuratul sa va calce in Biserica!!Sunt unii care in 2004 au dat mana cu iliescu si nici acum nu s-a curatat sangele de pe mana.
nicolae marin a spus…
Un articol interesant despre Ponta,copilul nereusit al cuplului Nastase - Iliescu, parca scris de Dvs, Domnule Petruta: http://rousa.blogspot.com/2009/12/victor-ponta-despre-cum-au-furat-la.html
Marian Petruta a spus…
daca aveti coloana vertebrala nu va ascundeti in spatele unui anonimat sau unor nume fictive,ca asa e foarte usor, fiti responsabil cand afirmati ceva si va insusiti ceea ce spuneti! este usor sa arunci cu noroi in oameni, sa bati campii, fara sa sti ce vorbesti, si sa o faci confortabil din spatele anonimatului!
e plina lumea de frustrati, daca nu va convine informatiile de aici, sunteti liberi sa le cautati in alta parte, nimeni nu va obliga sa vizitati acest blog.
nu fac altceva decat sa incerc sa informez, pe cei care doresc sa fie informati, despre scopul vizitei acestui politician care se afla zilele astea prin zona.
nu va convine sunteti liberi sa il cautati sau contactati direct...
Daniela Pop a spus…
pai daca nu va pasa unde sta Ponta prin Chicago ciocu mic si plimbati ursul, omnul n-a venit sa se intalneasca cu toti neaveniti sau sa isi dea adresa de hotel la toti papa- lapte
wick gabriel a spus…
DE CE D_LE PONTA IL SLUJITI CU ATATA PATOS PE ACEL BOLSEVIK NUMIT ION ILIESCU. NOI ROMANIi STIM CA VA CONDUCE,cu o mana de fier. STITI CA ILIESCU TREBUIE CONDAMNAT PT>MAI MULTE DELICTE pe care lea comis 90-96.2000-2004 + cine a tras in noi dupa 22 dec 89??????? ISTORIa IL CONDAMNA!!!!
Anonim a spus…
Petruta tata, lasa pe altii sa fac presa,ca stii bine ca nu le ai pe astea! Oamenii nu traiesc in sec 18 sa trebuiasca informati prin niste fituici de tipul blog. Te umfli in pene prea tare tataie. Comunistul papa lapte ponta sa se duca la masa in batatura sa-si vada de timpeniile lui. Cine are nevoie de acest pupincurist la Chicago? Chiar crezi ca lumea e fraiera? Nu stim noi exact ce se intampla in Roamania PDL,USL,PC,PCR si toata clica de hoti ce fura de la 89 incoace? Chiar crede acest flacau ca a venit el aici sa ne informeze pe noi? despre ce? avem noi nevoie de ceva de la politicienii din romania? avem noi nevoie de slanina si palinca lor? Hai sa fim mai seriosi mai baiete ,ca astfel de povesti ne amintesc despre ceausescu si regimul lui.mai bine ar fi sa te lasi si tu de astfel de cacanarii,mai bine apucate de ceva serios ca deh,viata trece si tu tot MIC ramai.
Marian Petruta a spus…
bine tataie, mi-am notat, e trecuta la prioritati :)