VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Hillary Clinton dansand si petrecand de mama focului

Secretarul american Hillary  Clinton a fost surprins dansand si consumand bauturi alcolice la un club in America Latina unde participa la summitul Americilor. Aceasta era in anturajul a 12 colegi de munca cat si a bodyguarzilor care o pazeau, anunta ziarul New York Post.
Pozele au facut senzatie pe net, mai ales ca de curand un grup de mai multi agenti ai Serviciului Secret au fost trimisi inapoi in SUA in urma unor suspiciuni ca ar fi apelat la serviciul unor prostituate in Columbia.
  America facuta de rusine pentru 47 de dolari
Scandalul agentilor a pornit  dupa o noapte de petrecere cu bautura si voie buna cand una din prostituate a refuzat sa plece fara sa i se plateasca suma de 47 de dolari. Dupa o cearta intre cei doi in cele din urma aceasta si-a primit banii dar la fata locului a ajuns si politia care a facut un raport asupra incidentului, acesta ajungand si la ambasada americana. Un numar de 5 soldati din armata americana au fost implicati si ei in acest caz.
Chiar daca nu au incalcat legile columbiene, prostitutia fiind legalizata acolo, agentii au incalcat anumite reguli de functionare interna si in plus majoritatea din ei erau casatoriti, acestia putand fi usor santajabili, a declarat un purtator de cuvant al agentiei.
Primele masuri disciplinare luate fata de agenti, dupa ce acestia au revenit in SUA, nu s-au lasat prea mult asteptate. Conform unui purtator de cuvant al agentiei acestia si-au pierdut privilegiul de a purta legitimatie de agenti, arme cat si de a avea acces in locatii considerate "top secret".


Comentarii

Dli a spus…
Ce chestie, vezi unde se poate ajunge dintr-o distractie simpla :) cred ca soldatii aceea sigur nu vor mai merge intr-un loc de genu :) corect?