VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Negru Raul si Dobos Vasile arestați la Chicago

Doi romani in varsta de 25 si 23 de ani au fost arestați ieri de autoritățile locale din Chicago, la intersectia străzilor Elston si Addison, in apropierea unui bancomat al Chase Bank. Cei doi, Raul Negru si Vasile Dobos, se ocupau cu clonarea de carduri bancare si retragerea ilegală de bani din diferite bancomate din zona Chicago. După ce aceștia instalau dispozitive la bancomate, cu care furau datele de pe cardurile clienților, clonau cardurile acestora si ulterior extrageau bani.
 Pana in prezent, conform autorităților, câteva zeci de victime se pare ca au fost pagubite, in mașina lor, un Mercedes SUV, fiind găsite cateva sute de carduri falsificate si suma de aproximativ 50,000 dolari.
Autoritățile suspectează ca aceștia fac parte dintr-o celula criminala organizata cu sediul in Romania, in zona Metropolei Chicago fiind banuite ca ar exista câteva zeci de astfel de grupări infractionale.
 Foto: Chicago Police
Anul trecut un alt roman, din zona Chicago, pe nume, Radu Manolache, de 39 de ani, a fost arestat dupa opt luni de investigatii de cei de la Secret Service, pe un aeroport din Atlanta, Georgia pentru infractiuni legate de vanzari fictive de masini pe internet.
Gruparea din care acesta facea parte se pare ca era implicata in operatiunile ilegale ce totalizau aproximativ 3 milioane de dolari.

Un alt infractor roman Catalin Buzea, 31 de ani, a fost arestat acum cateva zile in Boston pentru acelasi tip de infractiuni cu masini.  Acesta se pare ca facea si el parte dintr-o grupare mafiota organizata, cu conectii in Romania.



Comentarii

Anonim a spus…
Intrebare: Pe infractorii din Seattle cand ii curatam?
Raspuns: In Curand!
Anonim a spus…
si pe la Seattle sunt?!:)