VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Acreditare la Summitul NATO de la Chicago


Asa dupa cum probabil ati auzit deja in perioada 20-21 mai, 2012 orasul Chicago va gazdui Summitul NATO. Acesta este un eveniment la care vor participa sefi de state si de guvern din peste 40 de tari din intreaga lume.  Printre reprezentanti precum cei ai Frantei, Germaniei, Olandei, Italiei, Marii Britanii sau Statelor Unite se va afla si presedintele Romaniei. 
Evenimentul este o premiera deoarece este pentru prima data in SUA cand un astfel de eveniment se desfasoara in alt oras decat Washington D.C fiind si cea mai mare metropola unde are loc o astfel de intalnire. Chicago se va alinia astfel la marile orase ale lumii unde au mai avut loc astfel de evenimente: Paris, Roma, Bruxelles, sau Bucuresti.
Acest eveniment se estimeaza ca va genera orasului venituri directe sau indirecte peste 120 de milioane de dolari. In plus vor fi angajate temporar peste 2000 de persoane care vor fi implicate in organizarea evenimentului.
Saptamana aceasta am primit confirmarea ca cei de la Departamentul de Stat al SUA au aprobat acreditarea la acest eveniment, unde sper sa fiu prezent si sa aflu lucruri inedite.

Comentarii