VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

La un party gazduit de primarul Rahm Emanuel dupa summit-ul NATO

NATO Summit Press Corps Party, Chicago 2012
O parte din jurnalistii care au fost la Summit-ul NATO de la Chicago au participat in ultima zi la o petrecere organizata de primaria din Chicago si primarul Rahm Emanuel. Cei prezenti au avut parte de o atmosfera extrem de placuta cu mancare si bautura din abundenta, muzica live de calitate, iar pentru relaxare au putut juca popice si biliard. Invitatii au avut ocazia sa se intretina totodata la discutii cu actualul primar, Rahm Emanuel, fost sef de cabinet al presedintelui Barack Obama.
 Printre jurnalistii invitaţi s-au aflat reprezentanţi ai celor mai prestigioase publicatii si televiziuni din lume, cum ar fi  Associated Press, France Press, Reuters, Eurovision, New York Times, Washington Post, NBC News, CNN cat şi din presa locală din Chicago.
 Scopul principal al evenimentului a fost acela de a multumi ziaristilor pentru efortul si munca depusa in cele cateva zile de summitt.

Un lucru extrem de important si impresionant a fost numarul mare de voluntari care au ajutat la buna desfasurare a tuturor evenimentelor de pe intreaga durata a summittu-lui. Din incinta hotelului unde au fost cazati jurnalisti si pana pe strada, au putut fi intalniti astfel de voluntari care erau extrem de amabili in a ajuta pe cei in nevoie.
Primarul si-a facut aparitia printre jurnalisti, si-a dat jos cravata si haina,  avand discutii cat se poate de relaxate cu acestia. 

Photo courtesy: Chicago NATO Host  Committee



Comentarii