VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Turneu de tenis caritabil la Chicago


 V-ati gandit vreodata la copiii din Romania care au nevoie de o masa calda, de o casa in care sa creasca sau de o jucarie? Toate aceste mici binecuvantari pot aduce un zambet pe buze, iar datoria noastra de crestini presupune sa facem si acest efort.

In perioada 26-27 mai, 2012 organizatia caritabila Sfanta Parascheva avand ca partener media Asociatia Jurnalistilor Romani din SUA si Canada (NARPA-North American Romanian Press Association) va invita la un turneu de tenis la Chicago, urmand ca incasarile de la acest eveniment sa fie folosite in scopuri caritabile.
 Organizatia caritabila Sfanta Parascheva a luat fiinta in anul 2009 avand misiunea de a ajuta copii orfani din Romania. Cu ajutorul lui Dumnezeu acestia incearca sa  faca tot ceea ce le sta in putinta ca acesti copii sa duca o viata linistita, sa traiasca intr-un mediu propice pentru o dezvoltare in conditii normale, si nu in ultimul rand oferindu-le un fundament moral-religios atat de necesar.

Daca doriti sa sprijiniti aceasta cauza, sunteti cu totii asteptati sa va alaturati acestei organizatii si eforturilor de a strange fondurile necesare. 
Turneul de Tenis caritabil organizat in perioada 26-27 Mai 2012 (Memorial Week-end) va ofera prilejul de a va implica in demersurile organizarii lui.

Daca locuiti in zona metropolitana a orasului Chicago sunteti asteptati la eveniment. Toti ceilalti, oriunde v-ati afla puteti face donatii prin intermediul website-ului: www.spcharity.org  

Toate veniturile incasate in urma acestui eveniment vor fi directionate catre copii ajutati de organizatia caritabila Sf. Parascheva.
Ajutati-ne sa ajutam pe cei fara sansa !
Turneu de tennis:

Data:   Memorial Day weekend
            sambata 26 mai: 9.00 am – 5.oo pm
            duminica 27 mai: 2.00 pm – 5.00 pm

Unde?  Maine Township High School 1131 S Dee Rd, Park Ridge, IL (Dee & Devon)

Taxa participare: 30$/ jucator

Data limita de inscriere: Joi, 24 mai
Pentru sponsorizari va rugam sa ne contactati la adresa de email:
laurentiu@spcharity.org sau la telefon 773 698 2561 (Laurentiu Nicolae)

Pentru informatii suplimentare despre turneu si donatii on-line va rugam accesati www.spcharity.org/tenis.

Comentarii