VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cristian Babalai a pledat nevinovat dupa ce a jefuit 8 banci in zona Seattle

Cristian Babalai, de 29 de ani din Bothell, Washington o suburbie a orasului Seattle, a pledat ieri nevinovat acuzatiilor ce i se aduc de jefuire a unor banci, conform tribunalului din King County. Acesta a fost arestat acum 2 saptamani fiind pus sub acuzare ca a jefuit 8 banci in zona Seattle, intre 2 mai si 12 septembrie, 2012.  
Romanul se pare ca ar fi originar din zona Bihorului, fiind fiul pastorului penticostal, Gheorghe Babalai, si ginerele pastorului Pavel Duma, conform presei bihorene.
 Impreuna cu sotia, acesta detinea un azil de batrani, afacere pe care autoritatile le-a inchis-o in urma investigatiilor. 
Romanul folosea o bicicleta sa ajunga la banca, dar avea parcata in apropiere masina sa, un mercedes mai vechi, cu care se facea nevazut. La unul din ultimele sale jafuri, Monroe Washington Federal Bank, acesta a luat 77,000 de dolari, iar de la o alta 40,000 de dolari. Romanul se pare ca avea probleme financiare, fiind dependent de jocurile de noroc, acesta pierzand  in ultima vreme, conform documentelor de la tribunal,  aproximativ 60,000 de dolari.
 Conform tribunalului din King County, romanul ramane in arest, pe numele lui existand o cautiune de 2 milioane de dolari. Urmatoarea infatisare la tribunala va fi peste doua saptamani. 

Comentarii