VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cum voteaza maine americanii ?!

Campania prezidentiala din Statele Unite a ajuns pe ultima 100 de metri. Maine americanii vor alege intre Obama si Romney.  Cursa este una foarte stransa iar in prezent Obama are un mic avantaj de aproximativ 2 procente. Va ramane Barack Obama la Casa Alba, fiind primul presedinte de culoare care va reusit un al doilea mandat, sau va ceda locul republicanului Mitt Romney?!
Ohio va fi probabil statul cheie care va decide cine va fi urmatorul presedinte al Americii.
 Agentia Associated Press scrie ca mii de americani au asteptat ore intregi la coada in weekendul trecut pentru a vota devreme in Ohio. Aproximativ 1,6 milioane au votat deja  in Ohio. Managerul de campanie al lui Obama David Axelrod declara presei ca  actualul presedinte conduce usor in state precum Nevada, Iowa si Ohio state cruciale pentru o victorie maine seara. Chiar daca diferenta de procente nu va fi la fel de mare ca si in 2008 Obama se asteapta sa castige cele mai multe voturi.
Maine, in ziua alegerilor republicanul Mitt Romney va face campanie in Columbus, Ohio si  va sfarsi seara in New Hampshire cu un concert sustinut de Kid Rock. Presedintele Obama soseste in aceasta seara la Chicago, unde isi va petrece maine toata ziua alaturi de familie. Intre timp spera sa faca putina miscare sis a se destinda jucand putin basket iar apoi spre seara va fi prezent la McCormick Place unde se asteapta ca vor participa peste 10,000 de suporteri.
Ramane sa vedem maine seara care va fi verdictul final.



Comentarii