VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

"Chuck Norris vs Communism" un film despre ce a insemnat fenomenul VHS in Romania sub comunism

 "Chuck Norris vs Communism" este un lung-metraj despre Irina Margareta Nistor si fenomenul VHS in Romania anilor 80.  Filmul este produs de compania de productie Vernon Films, cu Bungalow Town Productions ca producatori executivi in Marea Britanie si 4 Proof Film, co-producatori in Romania. 
Filmul se concentreaza pe ultimul deceniu al regimului Ceausescu in care subzistenta culturala a romanilor era asigurata in mare parte prin traficarea casetelor video cu filme occidentale, de cele mai multe ori americane. Irina Margareta Nistor a dublat peste 5000 de filme straine care intrau in tara ilegal si erau apoi distribuite pe piata neagra. Cu totii ne amintim vocea ei unica si acele seri nemaipomenite cand vizionam cate cinci filme unul dupa altul, pana cand uitam cine este eroul principal, pe cine a mai batut Chuck Norris si ce s-a intamplat in Pasarea Spin.
'Chuck Norris vs Communism' reconstruieste istoria faimoaselor casete si modul in care ele au afectat Romania si au transformat vocea unei femei intr-un adevarat simbol al libertatii.
Chuck Norris vs Communism Trailer from VernonFilms on Vimeo.

Comentarii