Neamtu Vaduva, Alin Velcu si Antonio Dumitru cautati de FBI

 Trei romani cu varste cuprinse intre 19 si 24 de ani sunt cautati de autoritatile federale americane pentru infractiuni comise cu ajutorul cartilor de credit la bancomate pe teritoriul SUA. Neamtu Vaduva,  Alin Velcu, si Antonio Dumitru, se pare ca ar fi locuit la New York si in statul Florida, in Broward County. Pe numele celor trei au fost emise mandate federale de arestare. Cei trei sunt acuzati ca au furat banii din bancomatele a 18 banci, pagubind peste 400 de persoane.
Cei care pot da informatii despre cei 3 fugitivi sunt rugati sa sune la biroul din Miami (305) 944-9101
Neamtu Vaduva si Velcu care sunt originari din Craiova, de etnie rroma, se laudau acum cateva luni prietenilor ca sunt la "munca prin Miami".


Neamtu Vaduva, 23; Alin Velcu, 24; and Antonio Dumitru, 19, are wanted by U.S. Immigration and Customs Enforcement’s Homeland Security Investigations and the FBI for their alleged participation in a scam involving the use of fraudulent ATM Cards. They were last known to stay at various residences throughout Broward County, Florida.
 
View more videos at: http://nbcmiami.com.

A federal arrest warrant was issued for Vaduva, Alin, and Dumitru on February 21, 2013, in the United States District Court, Southern District of Florida, West Palm Beach, Florida.
They were each charged with conspiracy to commit access device fraud and conspiracy to commit bank fraud.
Anyone with information should call the FBI in Miami at (305) 944-9101.


Unii dintre ei nu sunt la prima abatere,petrecand in trecut  timp in inchisoare pentru alte infractiuni




Comentarii

Lucian a spus…
O alta pata pe obrazul natiunii, o alta terfelire a imaginii romanilor care isi vad de treaba muncind cinstit pe meleagurile straine. Era de asteptat sa apara nomazii astia prin America, era ceva de neinchipuit sa nu apara pe canalele de News de aici asemenea nedorite fapte. Au ajuns pirandele si pe Broadway in New York si chiar la usile celor mai scumpe hoteluri din Chicago, Detroit,Atlanta. Ar fi o solutie sa renunti la cetatenia romana ? asa de durere ?
Anonim a spus…
I-ai uitat pe fratii lor din Seattle...Viva Craiova!