VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Atentat cu bombe la maratonul de la Boston

Doua deflagratii  la distanta de cateva secunde una de cealalta au avut loc azi in timpul desfasurarii celebrului maraton de la Boston. Maratonul era la jumătatea desfasurari lui, la aproximativ 3 ore dupa ce primii alergatori au trecut linia de sosire.
Dupa primele informatii oficiale se pare ca un numar de 3 persoane au fost ucise si peste 130 ranite.
Aceasta stire este infioratoare, tinand cont ca astfel de atacuri cu bomba au loc in timpul unei astfel de eveniment sportiv. Ca fost alergator al maratonului de la Chicago in 2011 aceasta stire este de-a dreptul socanta. Spectatorii care sunt pe margine si încurajează maratonisti au un rol psihologic extrem de important pentru alegători, mai ales spre finalul cursei când acestia sunt extenuati. Evenimentul este cu atât mai tragic cu cât organizatori au dedicat acest maraton in memoria victimelor atentatului armat din Massachussets de acum cateva luni, in mulțime fiind si membri din familiile acestora.

 Indiferent cine se afla in spatele acestor atentate cu bomba, cei responsabili vor fi gasiti si trasi aspru la raspundere, a afirmat președintele Barack Obama, intr-un comunicat de la Casa Alba.


Comentarii