VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Florinel Enache eroul ranit in Afganistan s-a intors in Romania


Dupa o lunga perioada de recuperare aici in SUA eroul Florinel Enache, ranit in Afganistan, a fost repatriat zilele acestea in tara cu un avion al armatei americane.
La presiunile noastre mediatice se pare ca a avut o primire oficiala, acesta fiind decorat prin decret prezidential.
Cu toate astea problemele lui nu se sfarsesc aici. Vom face in continuare demersuri si verificari ca sa ne asiguram ca Florinel va avea conditiile necesare acolo la el acasa pentru a putea sa se deplasese si sa traiasca in conditiile cele mai prielnice, data fiind situatia lui.
 Militarul Florinel Enache a fost decorat de preşedintele Traian Băsescu cu Medalia Naţională „Serviciul Credincios” - clasa I, cu însemn de război, pentru militari. Decretul de decorare a plutonierului-adjutant principal Constantin-Florinel Enache a fost acum cateva zile. „În semn de recunoştinţă şi apreciere pentru devotamentul excepţional dovedit în timpul executării unei misiuni în Teatrul de operaţii din Afganistan, în timpul căreia a fost rănit, dl preşedinte Traian Băsescu a conferit Medalia Naţională «Serviciul Credincios» - clasa I, cu însemn de război, pentru militari, dlui plutonier-adjutant principal Constantin-Florinel Enache. Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naţionale”, se arată în comunicatul Preşedinţiei. Pe perioada şederii în SUA Florinel Enache a fost vizitat de două ori de preşedintele Barack Obama si o data de Michelle Obama.
foto.MApN










Comentarii