VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Filip Vatamaniuc si alti doi complici acuzati de crima cu premeditare

 Benjamin Schenk, 20; Philip Vatamaniuc, 17; and Michael Coffee, 17
Trei tineri cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani, au fost arestati de curand si pusi sub acuzare de crima cu premeditare, pentru uciderea unui alt tanar, Colin Nutter, de 20 de ani, in Highland Park, o suburbie eleganta din partea nordica a metropolei Chicago.




Cei trei se pare ca se cunosteau cu victima, deoarece se aprovizionau cu droguri de la ea. In ziua crimei, acestia s-au intalnit cu Colin pentru a cumpara marihuana, iar  Benjamin Schenk se pare ca ar fi scos  o arma si fara un motiv anume l-ar fi impuscat mortal in cap. Cei trei au luat apoi trupul victimei, l-au pus in masina si l-au abandonat ulterior pe marginea unei sosele.
Pe numele fiecaruia dintre acuzati a fost pusa o cautiune de 5 milioane de dolari, iar cei doi minori vor fi judecati ca si adulti.
Daniel Vatamaniuc, tatal baiatului de origine romana, a declarat ca  este de parere ca fiul lui s-a aflat la locul nepotrivit, la timpul nepotrivit si ca in realitate Filip ar fi un baiat bun.  Acestia chiar frecventau o biserica romaneasca din zona Chicago. Cu toate ca in zilele imediat de dupa crima baiatul a parut mai abatut nu a spus nimic despre cele intamplate. Cateva zile mai tarziu politia le-a batut intr-o noapte la usa si l-a arestat pe baiat. Familia Vatamaniuc ar avea se pare mai multi baieti, iar parintii ar fi despartiti, mama lor locuind in Arizona. In luna ianuarie, Mihai Vatamaniuc, de 22 de ani, a fost arestat si el in Arizona pentru exces de viteza si consum de droguri, iar pe 24 mai a fost arestat din nou pentru conducere fara carnet, consum de droguri, exces de viteza si furt.

Comentarii

Anonim a spus…
d-zeu sa faca dreptate