VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Administratia Obama respinge cererea lui Crin Antonescu de a se vedea cu Biden

  Update: 2:30pm  Colegii din presa de la Bucuresti au anuntat ca premierul Victor Ponta ar urma sa se intalneasca cu vicepresedintele american Joe Biden. Asadar lucrurile incep sa faca sens....


Update 11:20am: Crin Antonescu infirma intr-o interventie telefonica la b1TV ca ar fi incercat sa vina in America sau ca a solicitat sprijin de a veni si la Chicago. Probabil ca romanii din comunitate care traiesc in Chicago de 20-30 de ani, si care au fost solicitati sa organizeze o astfel de vizita au inventat stirea asta. Acum, sincer, era si culmea sa confirme, Antonescu, ca va dati seama cat de bine ar fi dat pentru el! Sau au facut consilierii lui toata treaba fara sa-i spuna?!

 
Daca Victor Ponta a vizitat America si-a facut o vizita la Chicago, apoi a devenit premier, Crin Antonescu s-a gandit probabil sa aplice si el aceeasi reteta, sperand ca o sa iasa presedinte.
Aflat probabil in criza de imagine, presedintele PNL Crin Antonescu ar fi solicitat de curand o intrevedere la nivel inalt la Washington D.C. Acesta a solicitat prin intermediul ambasadei Statelor Unite de la Bucuresti o intalnire cu vicepresedintele american Joe Biden. Administratia Obama a respins insa cererea facuta de Crin Antonescu.Sursa informatiei este un membru al administratiei americane.
Totodata liberalul si-a manifestat dorinta de a veni intr-o vizita la Chicago, solicitand in acest sens sprijinul comunitatii neoprotestante. Nici aici nu a avut insa parte de prea multa izbanda, romanii neoprotestanti refuzand si ei politicos cerere de a-i face o invitatie oficiala si de a organiza o intalnire cu comunitatea. A fost in schimb directionat care alte organizatii din comunitate care au mai organizat astfel de primiri oficiale. Vazand ca peste tot sunt refuzati oamenii lui Antonescu s-au lasat in cele din urma pagubasi. 

Comentarii