marți, 10 septembrie 2013

"Eu, Seinfeld şi tumoarea. Cum am supravietuit Apocalipsei"

Am primit un mesaj azi de la unul din colegii de presa din Romania, jurnalistul Adrian Novac. Il redau integral.

"Asa cum unii dintre voi bine stiti, anul trecut a fost unul dintre cei mai dificili/importanti/frumosi din viata mea. A inceput cu una dintre cele mai nefericite vesti pe care le poate primi cineva si s-a terminat cu focuri de artificii si sampanie.

Intreaga epopee medicala pe care am trait-o a devenit acum o carte. "Eu, Seinfeld şi tumoarea. Cum am supravietuit Apocalipsei" este povestea simpla, plina de candoare şi umor, a unui tanar diagnosticat cu tumoare care se lupta sa supravietuiasca nu doar Sfarsitului Lumii, ci si unui sistem medical complet defect.

Daca sunteti curiosi cum am tras lozul medical necastigator si am ajuns, in final, sa spun fericit "Dear brain tumor. Fuck you. I won", puteti sa comandati acum romanul meu de debut.

Versiunea engleza a cartii - "Me, Seinfeld and the Tumor. How I survived the Apocalypse" - e disponibila pe AmazonBarnes&NobleBlack Rose Writing.

Varianta in limba romana a celor 234 de pagini (e mult? e putin?) va putea fi comandata pe kdo.ro in zilele urmatoare, urmand ca in viitorul foarte apropiat sa va anunt si restul distribuitorilor autohtoni si straini.

Mersi pentru atentie si nu uitati vorbele marelui Jerry Seinfeld: "The big advantage of a book is it's very easy to rewind. Close it and you're right back at the beginning."


Adi Novac "

Niciun comentariu: