VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Ce va doresc si imi doresc de Ziua Nationala ?!

Ma intreba o colega de la radio Romania International  cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, cum as vrea sa arate Romania mea si-a ta ?!
 
I-am raspuns ca daca ar fi sa definesc simplu modul in care as dori sa arate Romania mea, si-a noastra a tuturor, ea ar suna intr-o singura fraza asa: O Romanie in care oamenilor sa le pese mai mult unora de ceialti.
 
O Romanie in care sa ne oprim din alergarea zilnica, din nepasarea noastra, si-n care sa ne facem timp sa ne uitam in jurul nostru, la semenii de langa noi, la nevoile lor, la lipsurile si neajunsurile lor.
O Romanie in care sa fim mai putin egoisti.
O Romanie in care sa oferim mai multe compasiune, afectiune, dragoste,  intelegere, toleranta si  sprijin moral celor din jurul nostru.
O Romanie in care sa primeze mai mult spiritul cetatenesc; in care oamenii sa nu mai fie pasivi ci sa ia atitudine la ce se intampla in jurul lor.
O Romanie in care oamenii sa-si valorifice timpul liber facand mai mult voluntariat. 
O Romanie in care cetatenii ei sa simta responsabilitatea si obligativitatea de a da inapoi societatii si comunitatii in care au crescut si care i-a format.
O Romanie in care sa ne gandim ca sunt atatia mai putin norocosi decat noi si ca ei au nevoie de ajutorul nostru.
O Romanie in care principile si valori crestine sa fie nu doar in teorie si-n statistici ci si in practica de zi cu zi.
O Romaniei in care sa punem mai mare valoare pe educatia copiilor nostri.
O Romaniei in care sa ne respectam batranii.
O Romanie in care cetatenii ei sa faca cateva lucruri simple, care nu-i costa aproape nimic dar care pot face o mare diferenta : sa fie curati, sa zambeasca mai mult si sa fie politicosi.
 
La multi ani tuturor romanilor oriunde s-ar afla.

Comentarii