VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Diaspora românească din Germania ia atitudine



Un demers similar românilor din SUA a fost inițiat și de diaspora românească din Germania.

"Comentatorii politici şi presă din Germania, analizează cu profundă îngrijorare proiectele antidemocratice/antieuropene luate de către Uniunea Social-Liberală din România. Diaspora română susţine monitorizarea ca atare şi se opune cu vehemenţă punerii în practică a acestor proiecte legislative concepute de politicieni iresponsabili şi corupţi care subminează statul de drept român. În aceste condiţii, cerem misiunilor diplomatice române în străinătate cît şi autorităţilor române în Ţară, conjugarea tuturor eforturilor pentru blocarea iniţiativelor ilegale, antiromâneşti şi antieuropene ale guvernării Ponta.

Pentru Diaspora, încălcarea constituţională generată de posibilă legiferare a proiectelor anunţate, constituie un prilej de îngrijorare majoră asupra funcţionalităţii statului român de drept în conformitate şi compatibilitate cu documentele comunitare.

Partenerii noştri din Germania, din UE, primesc un nou exemplu de incompetenţa politică şi imoralitate din partea unei guvernări abuzive care crează o reţinere justificată în rîndul oamenilor de afaceri occidentali, aceştia constatînd cu maximă îngrijorare că, în România de azi cadrul european nu este respectat.

Nu acceptăm o nouă lovitură de stat împotriva Justiţiei şi a altor instituţii menite să ducă la funcţionarea democratică a statului român, şi, cerem Comisiei Europene, monitorizarea acelor politicieni care prin încălcarea Constituţiei, au devenit protectorii corupţiei din România", se arată într-un comunicat de presă semnat de Mihai Rusu, membru fondator al grupului de susținere "Mișcarea Populară - Diaspora", din Munchen. 
Documentul citat a fost trimis la MAE German, ambasadelor UE la Berlin, ambasadei Germaniei la București, Comisiei Europene la Bruxelles și președintelui Traian Basescu.

Comentarii