VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cat au costat premiile Antenei3 cumparate de curand la New York ?!


Te inscri, platesti si castigi! A plouat cu premii la New York iar Antena3 a cules  premii si diplome la greu.
In luna februarie Mihai Gadea anunta cu mare tromba ca Antena3 a fost nominalizata la 10 categori.
Ei bine, conform sitului festivalului, tot 10 au fost si premiile si diplomele castigate. Trei de "Aur", trei de "Argint", una de "Bronz" si 3 certificate de finalisti. Au castigat la toate categoriile cu alte cuvinte. Nici nu e de mirare ca la abundenta de categori la care te puteai inscrie, daca plateai bineinteles sute de dolari, puteai sa castigi premii de toate soiurile, ca la unele categorii aproape ca nu existau materiale inscrise in concurs.

Cum sa nu participi la un festival unde dai bani ca sa te inscri, platesti sa iti primesti trofeele si unde ele se acorda cu nemiluita?! In plus presa americana serioasa nu mentioneaza nimic despre acest festival prezentat anul asta, culmea, cica de Mircea Badea si Mihai Gadea, asta cu toate ca Antena3 nu a dat decat cateva zeci de secunde de imagini cu cei doi, unde Badea era un fel de marioneta de rezerva.
Conform sitului festivalului doar trofeele propriu zise au costat cam 1,500 de dolari, adica 215 dolari bucata, la care se mai adauga, conform regulamentului de participare, alti 3,690 de dolari taxa initiala de inregistrare a materialelor la "concurs".  Iar daca mai vorbim si de costul biletelor de avion, cazare, masa etc...pentru toata trupa prezenta la New York, va dati seama ca, vorbim de cateva zeci de mii de dolari.
 "There is no numerical limit of the number of finalists in any category. Each entry is, in effect, in competition with itself..... One, none, or more than one medal may be given in any category." New York Festivals.

 
Regulamentul celor de la New York Festivals arata ca in festival pot exista un numar nelimitat de finalisti la fiecare categorie, fara sa existe o competitie reala intre materialele celorlalte televiziuni participante (contrar incearcarilor Antenei 3 de a manipula publicul). Acestia pot oferi una, mai multe sau nicio medalie la aceeasi categorie. 
Festivalul are o asa diversitatea de categorii in care poti sa te inscri cu materiale, daca ai banii, incat sansele sa castigi sunt aproape garantate, mai ales ca nu ai concurenta.

Dar sa vedem ce premii a luat Antena3. La categoria "Current affairs" unde a luat "Gold" adica "Aur" cu materialul "The long jurney home", tot "Aur" au luat si alte doua televiziuni din Malaezia si Suedia. Adica festivalul e darnic in a da premii, deci Antena3 nu e singura cea mai tare.
La argint premiile au fost acordate tot in numar de trei,  iar la categoria bronz au fost nu mai putin de 4(patru) premii.

La categoria "Investigative report" 2 televiziuni au luat "Aur",  alte 5 premii au fost de "Argint", printre care unul luat de Antena3. Una din televiziuni luand nu mai putin de 3 premii de argint la aceasta categorie.

La categoria "Biography/profiles"  unde Antena3 a mai luat o medalie de "Aur", tot aceleasi medalii de aur le-au mai luat alte doua televiziuni. Asadar trei medalii de aur la aceeasi categorie.

La "Best investigative report" au existat 2 premii de "Aur", Antena 3 a luat unul de "Argint" impreuna cu alte 2 televiziuni, iar la categoria "Bronz" nu a existat niciun premiu. 

La categori "Best News Documentary/Special" unde Antena3 a luat "Aur" au fost doar 3 materiale participante, din care Antena3 si inca o televiziune au luat "Aurul" si cealalta "Argintul". Bronzul nu l-au mai dat la nimeni ca nu aveau cui!  Asa sa tot castigi premii frate!

Comentarii

Anonim a spus…
esti bolnava mintal!
Anonim a spus…
Arata-ti identitatea inainte sa evaluezi sanatatea mintala a altora. Tot ce scriu e perfect adevarat, cei care sunt la conducerea bisericii din Seattle sunt niste infractori si ai unor criminali. Cel pe care il apara cu atata putere mi-a facut viata un iad de ani de zile impreuna cu ei, mie si familiei mele. Eu si atatia alti romani suntem cobaii lor la propriu. Nu-mi cenzurati comentariul. Mai bine ati sesiza politia in legatura cu asta, eu am facut-o dar sunt atat de bine organizati incat stiu sa-si stearga urmele. O sa plateasca intr-o zi pt tot. Nu sunteti totusi curiosi ce se-ntampla in alte comunitati si cum sunt tratati romanii acolo? Moderatorul acestui blog, nu e curios totusi sa afle mai multe pareri de mai multi romani din Seattle, nu numai de la cei ce se dau drept prieteni? Intrebati oamenii si o sa flati cine sunt de fapt. Scoateti adevarul la lumina.Fac apel la toti care stiu sa raspunda, sa nu ascunda, sa nu lase intimidati de gasca de infractori. Mai deveme sau mai tarziu o sa plateasca toti.