VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cum sa concediezi o echipa redactionala care nu exista?!

In urma dezvaluirilor de plagiat "Mesagerul romanesc " ar fi publicat se pare un comunicat de presa pe 3 iulie, 2014, de care abia acum am luat cunostinta. In el se confirma cele semnalate de mine, iar proprietarul ziarului ne anunta ca s-au luat urmatoarele masuri: "s-a decis încetarea colaborării cu vechea echipă redacțională și tehnică. S-au făcut anchete interne şi s-au descoperit zeci de articole plagiate din alte ziare, unele dintre ele fiind puse sub semnătura unor foşti redactori sau pur şi simplu nume fictive pentru a-şi acoperi urmele. Aceste lucruri au fost posibile din cauza libertăţii maxime acordate redactorilor, administraţia neavând niciun fel de implicare în „bucătăria” internă a redacţiei, de altfel între cele două existând şi o distanţa fizică."

Din partea fostei redactii am primit insa urmatorul comunicat care se cam bate cap in cap cu cel al proprietarului ziarului, Marius Marin, de mai sus. Acestia spun ca si-au incetat inca din 2013 colaborarea cu ziarul.
 "Relatiile mele, cat si ale colegilor mei cu ziarul s-au terminat pe 1 Iunie anul trecut(n.r.2013) atunci cand domnul Marius Marin s-a debarasat de noi. Nu cred ca are rost sa va spun ca nu ne-am despartit de dumnealui in conditii foarte bune, ba chiar a existat un conflict destul de puternic (o parte din imaginea publica a ziarului ne era ascunsa). Nu stiu daca ati aflat, dar Marius Marin de curand a avut ceva probleme cu justitia romana. Nu am apucat sa vorbesc cu toti fostii colegi, dar cred ca va putem oferi informatii "interesante" despre tot ce se afla in spatele acestui ziar denumit Mesagerul Romanesc."

 Intrebarea fireasca este cum s-a decis incetarea colaborari cu echipa redactionala si tehnica in iulie, 2014 daca ea nici macar nu mai lucra acolo de vara trecuta?! Cine scotea in realitate ziarul, mai ales ca domnul Marius Marin imi declara ca are e echipa serioasa de oameni la redactia din Craiova, pe care ii plateste?! Ce fel de probleme cu justitia o fi avand domnul Marius Marin in Romania?! In plus,  unul din numele care aparea cel mai frecvent pe articolele plagiate, Ionut Laurentiu Dusca, apare in continuare in caseta redactionala. Alina Stancu care era in trecut la Marketing acum este trecuta la redactor.
Ca editor sef de ce oare nu stia dl. Marius Marin ce articole sunt publicate, de unde si cine isi pune semnatura pe ele? Chiar nu era curios cum ajung proprii sai angajati prin diferite colturi ale tarii si realizeaza reportaje inedite?! Chiar asa novice?!
Sus, echipa veche concediata si cea noua jos.

Noul sef o fi vechiul sef, sau doar coincidenta de nume?! 

Comentarii