VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Mersul la solar se afla in topul cauzelor pentru producerea cancerului de piele!

 Un nou avertisment al doctorilor si oamenilor de stiinta americani din domeniul medical arata ca in fiecare an un numar aproape 5 milioane de oameni sunt tratati de cancer de piele,  tratament ce costa aproximativ 8 miliarde de dolari.
In 2009 Organizatia Mondiala a Sanatatii a clasificat  bronzatul la solar in topul cauzelor care produc cancerul de piele. O analiza facuta in 2014 arata ca peste 400,000 de cazuri de cancer de piele au fost strans legat de bronzatul la solar in Statele Unite. Cu cat sunt mai tineri cei care merg la solar cu atat riscul de a contacta cancerul de piele este mai mare, se arata in raport.


"As many as 90% of melanomas are estimated to be caused by UV exposure.24,30 UV exposure is also the most preventable cause of skin cancer. The Call to Action focuses on reducing UV exposure, with an emphasis on addressing excessive, avoidable, or unnecessary UV exposures (such as prolonged sun exposure without adequate sun protection) and intentional exposure for the purpose of skin tanning (whether indoors using an artificial UV device or outdoors while sunbathing)"
http://www.surgeongeneral.gov/library/calls/prevent-skin-cancer/exec-summary.html

Comentarii