VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Petru Lascau: „un pastor este foarte greu sa lucreze cu nevasta altuia”

 Vesti din insorita Arizona de la fratii romanii din zona!

Update Mai 2017
  Matei 6:19 "Nu vă strângeţi* comori pe pământ, unde le mănâncă moliile şi rugina şi unde le sapă şi le fură hoţii;..."
 Ramas cu doar cativa zeci de membri in biserica, CEO-ul Petru Lascau isi vinde business-ul, mai precis cladirea unde se afla biserica Agape,  infintata de el, in curma cu cativa ani. Cumparata cu jumatate de milion de dolari, acum, proprietate este listata de vanzare cu aproape 2 milioane de dolari, mai precis 1.9 milioane de dolari.


Dupa ce acum cativa ani, in urma unui scandal,  a fost inlaturat de la conducerea biserici Elim din Arizona, pastorul Petru Lascău si-a facut o noua biserica in 2011, a carui presedinte/CEO este si pe care o administreaza ca un adevarat manager, cu o mana forte si decizii pe masura: „Un pastor este foarte greu să lucreze cu nevasta altuia”






Iata ce mai scriu blogerii neoprotestanti despre turme si berbeci....

http://www.prodiaspora.de/prodiasporav3/index.php/proza/2646-petru-lascau-nu-este-usor-sa-te-intelegi-cu-sotia-altuia

http://rasvancristian.wordpress.com/2011/01/21/cronici-mondene-41-si-nevasta-se-mulge-nu-i-asa/

Comentarii

Anonim a spus…
Petru Lascau a facut din biserica un business personal. E trist cand un astfel de om nu intelege ca ceea ce face el nu se cheama "pastoratie", domnia sa actioneaza intro maniera mai lipsita de standarde decat un patron de local. E clar ca Lascau a distrus o biserica de 500 de suflete iar acum defileaza peste tot cu "atmosfera placuta" pe care a creat-o la noua bisericuta, la care l-au urmat o gasca de lingusitori si mai multi naivi, care nu-l cunosc pe Lascau decat dupa ceea ce spune de la anvon. Cred ca ar fi momentul sa se pensioneze, nu sa-si puna cucoana in slujbe, de care nu este vrednica. Tiberiu.
Anonim a spus…
La sedinta cu "the elders" Petru Lascau le-a spus-o verde in fata acestora: "Eu, o singura persoana, am adus mai multi bani pentru constructia bisericii decat toti ceilalti membri laolalta". De aici va dati seama cum gandeste Petru Lascau. El, ca salariat al bisericii, platit sa reprezinte biserica pe unde merge, se compara cu enoriasul de rand in ce priveste aducerea banilor pt biserica. Vreau sa-i transmit aici un mesaj pastorului Petru Lascau. Daca dvs nu aveati cei 100 de personae care v-au acordat a doua sansa, dupa ce Elimul v-a prins cu matza-n sac, oare in numele cui mai umblati dvs prin America sa cereti bani pentru constructia bisericii? Dvs ar trebui sa multumiti tuturor celor care v-au urmat dupa ce-ati plecat de la Elim pt ca datorita lor ati putut sa mergeti prin tara, sa primiti bani pt constructive. Ati avut ce sa le aratati, ati avut oameni de bine care au intarit ceea ce-ati spus, pt ca au vrut sa va ajute. Datorita acestui numar restrans de membri, dvs v-ati facut biserica, aveti job si v-ati salvat reputatia stirbita in ceilalti ani de pastoratie. Asa ca, in loc sa incercati sa mai veniti cu dume din astea, incercand sa manipulati ca pe baza faptului ca dvs sunteti cunoscut ati primit bani pt biserica. Dati-mi voie sa va spun ceva: cand ati plecat de la Elim, doar cu atat ati mai ramas: vechimea si gloria de odinioara. Daca nu le aveati nici pe astea, nu v-ar mai fi urmat nimeni. Asa ca, nu incercati sa ne spuneti acum ca ce mare branza ati facut ca ati adus si dvs bani. I-ati cerut in numele nostru, al bisericii, nu in nume personal. Daca nu eram noi, cei 100 de oameni care v-am urmat, oare cine v-ar fi dat bani dvs, ca persoana?
Parerea mea este ca ori traiti cu capul in nori, ori incercati sa ne manipulati. In plus, ati reusit sa strangeti bani pt ca oamenii pe la care ati umblat nu stiau ce s-a intamplat cu adevarat la Elim. Acesta este adevarul, pastore Lascau. Am inteles ca spuneati de "scrisori anonime" pe care le primiti de cand sunteti pastor. Daca acele scrisori "anonime" exprima adevarul, ele valoreaza mai mult decat 100 de minciuni pe care le spuneti dvs cu seninatate de la anvon. Daca doriti sa intram in disputa, pot sa va dau cateva mostre de minciuni pe care le-ati spus de la anvonul bisericii Agape. In rest, ALL THE BEST!

http://dorinpele.wordpress.com/2014/07/20/experimentul-viabil-de-la-biserica-agape-continua-petru-lascau-nu-este-usor-sa-te-intelegi-cu-sotia-altuia/
Anonim a spus…
Imediat dupa Revolutie, pastorul Petru Lascau, a plecat in Romania in "misiune" impreuna cu grupul "ELIM", asa se numea grupul de la biseica Philadelphia din Chicago, la care el era atunci pastor. Ajunsi in Romania, plecand din oras in oras, grupul Elim s-au cazat la hotel. Pastorul Lascau si-a luat o camera singura iar ceilalti toti o alta camera, la gramada. Dimineata, Petru Lascau venea si striga la ei: "Nu sunteti gata inca? Eu sunt gata demult, de ce va miscati asa incet?" Aia trebuia sa astepte unul dupa altul sa faca dus, Lascau, singur fiind, desigur ca a dormit si mai bine, era normal sa fie gata primul. Va dati seama insa ce mentalitate are Lascau din moment ce el nu a fost dispus sa "share the room" cu nimeni, ci a vrut conditii mult mai speciale decat "fratii" sai. Acelasi om a ramas Lascau dupa atatia ani. El considera ca lui i se cuvine totul.
Anonim a spus…
Foarte buna observatia. Petre Lascau nu a dat bani la constructia bisericii de la el din buzunar. El se refera ca "a adus bani" in sensul ca alte biserici au donat bani pentru biserica AGAPE, nu pt Lascau personal. Deci e de prost gust sa se laude ca el a dat mai multi bani ca toti. El doar a umblat prin America sa ceara bani de pe la biserici. Dar a fost o afacere pt el. Cine nu s-ar duce cateva duminici prin SUA, sa ceara bani pt un proiect, sa lucrez cateva luni la constructia bisericii, timp in care a fost platit cu $3,000 - $3,500 pe luna, ca sa-si asigure un job cu $3,500 pe luna, pentru care sa lucrezi doar o zi pe saptamana? (duminica). Deci, sa ne slabeasca Lascau cu idea ca el a adus cei mai multi bani la biserica. El doar a fost appointed by the church sa reprezinte biserica, cum ar veni. Intelegem ca el si-a facut corporatia AGAPE la care s-a pus presedinte si pe omul sau de paie l-a pus secretar. Cu toate acestea, salariul lui Lascau se plateste din donatiile credinciosilor. Daca nu ar fi acesti enoriasi, care au dat si ei cat au putut, si-au fost la lucru cat au putut, ce salar ar avea Lascau sau ce biserica mai facea el, pe baza cui cerea bani?
Anonim a spus…
Iata un pastor, care in loc sa-si inscauneze nevasta si fiii se retrage in plina glorie din slujire:

http://family2fam.com/2014/07/22/un-exemplu-de-pastor-demn-de-urmat/

Exista si astfel de pastori romani?
Anonim a spus…
Ce trist ! Si mai pretinde ca e frate cu restul fratilor...ce minciuna...pt ca fratii sunt egalii si doar Htistos este mai mare iar noi toti egali dar asta e vslabil doar in teorie......se vede f bine.....si vede si Dumnezeu. Asteptam judecata !