VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

De ce nu trebuie jeliti Dan Voiculescu si Antena 3?!

Gargaragiii de la Antena 3 se jeleau in seara asta de mama focului( parca era parastas), ca Basescu si Kovesi ii da afara din sediu. Manipulare la greu, pot sa stea bine mersi in continuare acolo, sigura diferenta e ca daca pana acum stateau gratis intr-o cladire luata pe banii de nimic de Voiculescu, acum vor trebui sa plateasca chirie la stat.
Nu are rost sa fie jelit Dan Voiculescu! Avand peste 60 de ani poate iesi dupa ce ispaseste o treime din cei 10 ani primiti. Mai scrie cateva carti, Gadea, ursu, Ciuvica, Grecu, Stoicescu sau Badea vor merge zilnic, prin rotatie, cu pachet la el, va socializa cu Nastase si Becali, asa ca o va duce bine.
Importanta condamnarii lui Voiculescu consta insa in semnalul pe care justitia romana il da dupa 25 de ani oricarui politician sau om de afaceri care a jefuit sau vrea sa mai jefuiasca Romania. Este si trebuie sa fie doar un inceput din lungul drum al condamnarilor.



"Corneliu Popa a primit 8 ani de închisoare. Cătălin Sandu Jean va sta după gratii 6 ani. Instanţa a mai hotărât punerea sub sechestru a locuinţei acestuia din Bulevardul Decebal. Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ani de închisoare. Magistraţii au mai decis să-i pună nutriţionistului casele sub sechestru.

Sorin Pantiş a fost condamnat la 7 ani de închisoare.
Vlad Săvulescu a primit 6 ani de închisoare. Instanţa a mai hotărât punerea sub sechestru a caselor acestuia. Este vorba de un imobil (teren + clădire) amplasat în Bucureşti, strada Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, cu valoare estimată de un milion de euro, precum şi un apartament din str. Avrig, estimat la circa 95.000 de euro. Gheorghe Sin a primit 4 ani de închisoare, dar sentinţa i s-a suspendat. De asemenea, judecătorii i-au pus casele sub sechestru. 
Constantin Baciu a fost condamnat la 4 ani cu suspendare.
 Alexandru Petre a primit 3 ani cu suspendare.
 Grigore Marinescu a fost condamnat la 3 ani cu suspendare. 
Flavius Pop a primit 5 ani cu executare. 
Ene Vica a fost condamnată la 3 ani cu suspendare. Instanţa a mai hotărât punerea caselor acestuia sub sechestru."
sursa: adevarul.ro





Comentarii