VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Negru Cristian Loga si-a ucis sotia Roxana Abrudan cu o secure

Un roman din Arlington Heights, o suburbie a metropolei Chicago, si-a ucis cu cruzime sotia cu ajutorul unei securi. Negru Cristian Loga de 38 de ani,  si-a ucis sotia, Roxana Abrudan de 36 de ani, informeaza Chicago Tribune, citand surse ale politiei.
Acestia abia se casatorisera in aceasta vara, ambii fiind casatoriti anterior. Din documete de la tribunal , reiese ca Negru abia divortase la inceputul anului, fiind casatorit de cel putin inca doua ori.
Conform CV-ului online Negru se pare ca ar fi originar din Cluj Napoca, unde a studiat dreptul la universitatea Dimitrie Cantemir intre 1996-2000. Acesta are o companie in statul Illinois sub numele Monetarial LLC inregistrata in luna august 2011, cu care facea diferite tranzactii financiare.In trecut Negru sustine ar fi fost inrolat in armata americana.
Roxana Abrudan lucra, conform ABC news,  la o companie de imprumuturi financiare din Niles. Cei doi se pare ca ar fi trebuit sa apara luni la tribunal deoarece intre ei au existat altercatii,  Roxana cerand protectie permanenta din partea politiei.
 In momentul atacului ea se afla la o prietena in statul vecin Wisconsin unde se ascundea in ultima vreme de sotul ei. Acesta a atacat-o cu o secure, dupa care a urcat-o in masina si a dus-o la un hotel din apropiere unde a fost localizat ulterior de politie. 

Comentarii

Filme Online a spus…
Interesant website.