VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Rezultatele voturilor in Chicago la alegerilor prezidentiale 2014

Cetăţenii de origine română din metropola Chicago şi-au putut exercita dreptul de vot în acest prim tur al alegerilor prezidenţiale la cele două secţii de votare organizate la Consulatul României din centrul oraşului şi  la Şcoala Românească Logos din suburbia Niles.
Clasamentul voturilor in metropola Chicago se prezintă în felul următor: din totalul de 1132 de voturi,  candidatul Aliantei Creştin Liberale Klaus Iohannis a câştigat detaşat cu 669 de voturi, urmat de independenta Monica Macovei 243 de voturi, iar pe locul trei de  Victor Ponta Partidul Social Democrat 90 de voturi. Elena Udrea de la Partidul Mişcare Populară a ocupat poziţia a patra cu 46 de voturi. Restul de voturi au fost distribuite între ceilalţi candidaţi, iar 4 voturi au fost anulate.

Comentarii

Robert a spus…
Nu am o cifra cat de cat apropiata a numarului de romani ce traiesc in zona Chicago, dar mi se pare extrem de mic numarul voturilor exprimate.
Am venit de la 75 mile sa votez. Totul a mers repede in ciuda unei mici dezorganizari: completarea acelor formulare se facea undeva pe pervazul geamurilor exact in spatele pupitrelor unde se vota efectiv. Daca cineva era curios putea vedea foarte clar votul meu. Daca aveti posibilitatea sa sesizati acest lucru celor in masura sa remedieze situatia ar fi un lucru tare util !

Cu stima

Robert MIHAI
Rockford, ILLINOIS
Marian Petruta a spus…
felicitari pentru efort! unde ai votat, in Niles sau la consulat?
din pacate numarul care au votat putin peste 1000 este mic comparativ cu aprox. 100mii de romani cati traiesc aici in zona chicago. Multi sunt cetateni americani, nu mai au actele romanesti valabile, si unii pur si simplu nu-i mai intereseaza ce se intampla in tara!