sâmbătă, 16 mai 2015

Borfasul Mihai Gadea, Antena 3 si reactia echipei de management a lui Julio Iglesias Jr.Borfasul de la Antena 3 Mihai Gadea a ajuns sa isi bata joc de renumitul cantaret Julio Iglesias Jr. pe care la avut invitat in emisiune si caruia i-a intins o capcana. Gadea a incercat la sfarsitul emisiunii sa il "invete" cateva cuvinte in romaneste, cerandu-i sa spuna: "Antena 3 e aici, jos Basescu!". Gadea si gasca lui au impresia ca manipularea si bataia lor de joc a lor poate functiona chiar si asupra vedetelor din lumea muzicala internationala. Cat de marlani pot sa fie acesti indivizi crezand ca pot sa isi bata joc de un asemenea artist.
Echipa de management a cântărețului Julio Iglesias Junior a postat, vineri, pe pagina de Facebook a tatălui artistului, Julio Iglesias, o serie de clarificări cu privire la afirmația făcută de cântăreț, cu o seară în urmă, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei", la Antena 3.
"In urma emisiunii “Sinteza zilei” (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat “inocent” pe Julio Iglesias... Junior “Pot sa te invat ceva in limba romana?”, dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: “Antena 3 e aici. Jos Basescu!”, managementul artistului precizeaza clar urmatoarele:
1) Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna credinta, “Jos Basescu!”, nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba de cateva cuvinte de ramas bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori.
2) Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia “Jos Basescu!” includea numele unei persoane.
3) Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil. Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.
Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias.
Artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica.
Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale", se precizează în comunicatul publicat de managementul lui Julio Iglesias Junior, pe Facebook.

Conform EVZ Joey de Alvare, promoterul concertelor care vor fi susținute de Julio Iglesias – tatăl și de fiul său Julio Enrique Jr. în România a postat un mesaj pe pagina de Facebook a Directorului Antena 3.
„Am fost extrem de surprins și foarte dezamăgit de ceea ce ați făcut cu Julio Iglesias Jr. (…) Julio însuși este foarte supărat (…) N-am crezut că așa ceva s-ar putea întâmpla vreodată într-o emisiune de televiziune (…) Frumos ar fi să vă cereți scuze, dar asta depinde de judecata fiecărei persoane (…)”, i-a scris de Alvare lui Mihai Gâdea.

 Iată videoclipul salvat de ReporterVirtual: Mihai Gadea isi bate joc de Julio Iglesias Jr.

Dați „share” acestui material pentru a-i arăta lui Mihai Gâdea că cenzura nu funcționează! Iată videoclipul:

 

Niciun comentariu: