VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

PSD-istul Ioan Rus face din familiile romanilor din Diaspora "curve si golani"

Update
Update:
Ioan Rus si-a dat demisia iar premierul a acceptat-o! Iata ca clujeanul a avut demnitatea de a demisiona, dând o lecție miticilor Tariceanu si Ponta care ar trebui sa-i urmeze exemplul, daca nu ar avea obrazul ca talpa la bocanc!


"România are trei milioane de oameni din forța activă în occident, dintre care un milion fierari-betoniști, zidari, lucrează prin Europa. Au poate 1.500 euro salariu, de banii astia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate."

Ioan Rus a studiat la "Academia Ștefan Gheorghiu și a fost unul din cei mai activi membri ai Uniunii Tineretului Comunist. În 1994 a devenit membru al PDSR." Surprinzator, nu-i asa?!

 PSD-istul Ioan Rus ar trebui sa se uite in propria ograda, la propirul fiu! Probabil ca de acolo s-a inspirat cand a folosit cuvintele "golan si curva"!?

 Datele de contact unde se poate protesta impotriva acestui comunistoid, pe care ar trebui sa il fortam sa demisioneze:
Telefon:
021 314 34 00 - interior 1903
Fax:
021 313 98 46
Adresa de e-mail:
drp@gov.ro

Comentarii

Unknown a spus…
Ai nevoie de un site web ? Site-ul actual este vulnerabil sau ai un timp de incarcare foarte ridicat ? Cauti servicii de calitatate la preturi foarte mici ? Ai nevoie de promovare on-line ? Top Secured Software iti ofera cele mai bune solutii la cele mai mici preturi ! Estimeaza pretul pentru site-ul dorit accesand urmatoarea adresa : http://tss-solution.ro/estimare-pret/