VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Intalnire de afaceri romano-americana la Washington D.C.

 Ambasada României în Statele Unite ale Americii informeaza ca, o delegație a Camerei de Comerț și Industrie a României s-a întâlnit cu reprezentanții unor companii americane din diverse domenii. Întâlnirea face parte dintr-un program de atragere de noi parteneri și de investiții străine în România, precum și de promovare a mediului de afaceri din țara noastră.
În acest sens, o misiune economică organizată de Camera de Comerț și Industrie a României și Bursa de Valori Bucureşti a început o vizită în Washington DC. Din delegația condusă de președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, fac parte reprezentanți ai unor companii importante din România din domeniile energiei, transporturilor și turismului și oficiali guvernamentali din ministerele Energiei și Transporturilor.
Delegația română a mai avut întâlniri la Washington cu potențiali parteneri economici, cu reprezentanți de organizații și agenții guvernamentale americane, printre care  Departamentul Comerțului, Camera de Comerț  a SUA, Agenția de Comerț și Dezvoltare (USTDA), precum și cu American-Romanian Business Council (AMRO).
Camera de Comerț și Industrie a României și Bursa de Valori Bucureşti organizează, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie 2015, o misiune economică în Statele Unite ale Americii, la New York și Washington DC.

Comentarii