VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

MApN raspunde: de ce n-a fost arborat steagul romanesc langa cel american la Deveselu?!




 FB foto:Naval Support Facility Deveselu Change of Command Ceremony
          
Saptamana trecuta, in urma diferitelor articole inflamatorii aparute prin presa din tara, lumea se revolta cu privire la motivul  pentru care steagul Romaniei nu era arborat langa cel american, in timpul unei ceremonii, care a avut loc la baza militara americana, de la Deveselu. Atat autorii articolelor, cat si cititorii, se revoltau, fara insa ca cineva sa fi cerut o explicatie si de la Ministerului Apararii Nationale, motiv pentru care le-am solicitat eu una. 
Este greu, fratilor, sa cereti si voi un punct de vedere sau o explicatie cuiva!

Iata comunicatul MApN:

La solicitarea dumneavoastră, vă transmitem următoarele informaţii:

     
"Activitatea la care faceţi referire s-a derulat în interiorul Naval Support Facility (NSF), colocată în Baza 99 Deveselu, fiind o ceremonie organizată de partea americană, la schimbarea comenzii unităţii.  
Protocolul oficial, organizat după regulile-standard ale Forţelor Navale ale SUA, a inclus, în deschiderea ceremoniei, introducerea în formaţie de către gărzile de onoare a drapelelor României şi SUA, pe timpul intonării imnurilor naţionale, cu tot onorul si respectul cuvenite unui astfel de eveniment.
Cu privire la drapelul SUA care apare în fundalul unora dintre fotografii, reprezentanţii unităţii militare americane ne-au comunicat faptul că acesta face parte din starea de fixaţie a hangarului unităţii, fiind arborat în mod permanent şi nu special pentru această ceremonie."

Secţia Presă

Comentarii

Anonim a spus…
Și drapelul Românie tapetează peretele din spatele scaunelor pentru că ...