VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Daniel Lenghea strategul PNL-ist care stranguleaza nevasta si libertatea de exprimare

Un strateg romano-american din echipa de campanie a PNL Bucuresti, sectorul 2,  a fost arestat, in 2014, in statul Florida, dupa ce  sotia sa a chemat politia pentru ca acesta a incercat sa o stranguleze, deoarece vroia sa iasa in oras fara voia lui. El a incercat sa o opreasca sugrumand-o cu un halat, rezulta dintr-un raportul intocmit de politie si citat de presa locala. Acesta a fost arestat, petrecand o noapte dupa gratii, fiind insa eliberat a doua zi, pe cautiune. Ulterior, cei doi s-au impacat. Sotia ne mai dorind sa depuna marturie la proces cazul a fost clasat.
Conform ziarului Libertatea,  Daniel Lenghea a fost arbitru al Camerei de Comerţ si Industrie a Romaniei, în mandatul lui Mihail Vlasov, si membru al Baroului Bucureşti din 1998. Conform aceleasi surse,  Lenghea avea grijă de afacerile din Miami, ale dinamovistului Cristian Borcea,(condamnat si aflat in prezent in inchisoare)   printre care şi restaurantul La Vendetta. De asemenea, avocatul reprezinta si interesele nepotului lui Gigi Becali, Lucian, care detine, alaturi de Giosue Castellano si constănţeanul Teo Paşa clubul Bamboo din Miami. 
 Anul trecut, Lenghea a uitat sa-si plateasca factura medicala facuta la spitalul Muntele Sinai, din Miami Beach, unde a fost internat si tratat. Incercand sa-si recupereze gaura, spitalul i-a pus poprire.
Important e ca Lenghea Daniel este strateg in echipa PNL, din sectorul 2, Bucuresti, unde candideaza Dan Cristian Popescu.
Suparat, nevoie mare, ca i-a aparut numele prin presa si lumea facea comentarii nefavorabile, acesta a inceput sa amentinte pe facebook cu posibile procese.
Mai incet cu strangularea liberatii de exprimare domnule avocat!
sursa foto: facebook

Comentarii

Lucian Toth a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.