Gafele parlamentare ale deputatului Mircea Lubanovici

Dupa aproape 8 ani de zile ca si deputat in parlamentul Romaniei reprezentantul romanilor din America de Nord PNL-istul Mircea Lubanovici face o serie de gafe care demonstreaza ca nu cunoaste rolul si atributiile  ministerelor din Romania, carora li se adreseaza cu diferite interpelari.

Fotografiatul interzis!
Deputatul nostru este deranjat ca lumea poate face poze in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si mirat ca nu sunt semne cu "fotografiatul interzis" sesizeaza acest lucru Ministerului Transportului cerand in mod explicit ministrului sa puna "panoruri cu fotografiatul interzis"!
Ministrul ii raspunde politicos ca legea nu restrictioneaza fotografiatul!

 Partia de ski si agricultura
Tot din tumultoasa activitate parlamentara a deputatului nostru Lubanovici, intr-o alta interpelare haioasa, de aceasta data facuta cu privire la o partie de schi, acesta se intreaba: cand oare va fi terminata?! Ca sa afle raspunsul se adreseaza Ministerului Agriculturii. Ce o fi avand partia de ski cu agricultura?!Numai domnul Lubanovici stie.
Raspunsul primit este scurt si sec: "constructia de partii de schi nu intra in sfera de competenta a Ministerului Agriculturii"

Ministerul Familiei nu face agricultura
Deputatul nostru Lubanovici este fenomenal! Somnul poporului naste ....deputati!
Auzind ca cei de la Comisia Europeana ar da 500 de milioane de euro la agricultori, pentru a sprijini fermierii si producatorii de lactate, deputatul Lubanovici adreseaza o interpelare catre ‪Ministerul‬ ‪‎Muncii‬, ‪‎Familiei‬, ‪Protectiei‬ ‪Sociale‬ si Persoanelor ‪Varsnice‬ ( sic!?!) dorind sa afle: ce masuri vor adopta pentru accesarea eficienta a banilor?!
Ministerul ii raspunde, fireste, ca ei ‪NU‬ sunt Ministerul ‪Agriculturii‬, de Finante‬ sau al Fondurilor ‪‎Europene‬, si ca nu intra in competenta lor acele atribuții!
Grea viata si meseria de deputat, ca solicita mult gandirea.

Nici nu sti daca, sa razi sau sa plangi !?

Comentarii