VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Catalin Morosanu si Benny Adegbuyi victoriosi la Chicago

O atmosferă incendiară sâmbătă seara pe Sears Arena unde Cătalin Moroşanu şi Benny Adegbuyi au reuşit două victorii româneşti spectaculoase.
Moroşanu a învins prin K.O. pe americanul de culoare Maurice Green,  iar Benny Adegbuyi a învins la puncte, după o rundă suplimentară, pe brazilianul Anderson Silva.
Sute de români au împânzit arena cu steaguri si tricouri cu România, aceştia făcând o atmosferă superbă. Momentul culminant a fost când, după victoria lui Cătălin Moroşanu,  românii au început să cânte "Deşteaptă-te române" iar Moroşanu a cântat, de pe scenă, împreună cu ei. Cei doi sportivi au fost vădit impresionaţi de numărul mare de români veniţi să îi susţină, lucru pe care l+au sublinit şi după eveniment. Atât Moroşanu cât şi Adegbuyi au făcut, după meci, o baie de mulţime, cu fanii prezenţi.

Galeria românească a continuat spectacolul şi după ieşirea din sală, pe holurile arenei, acestia au dansat şi cântat melodii patriotice, şi-au scandat celebrul dicton "şi-altă dată, şi-altă dată o s-o facem şi mai lată".

 Mai multe fotografii şi imagini video de la eveniment găsiţi pe pagina de facebook: Chicago Romanian American News

Comentarii

nacele inchirieri a spus…
Bravo baieti,Felicitari