VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Numerosi romani pusi sub acuzare sau condamnati de justitia americana




O serie de cetateni de origine romana arestati, pusi sub acuzare sau condamnati in 2018 pentru furturi din bancomate prin America.
Tirlea Dumitru(46 de ani) si Valentina Marinkovic (18 ani) sunt pusi sub acuzare de furt de bani din bancomate, anunta autoritatile judiciare americane din statul Indiana.
Tirlea Dumitru se pare ca ar avea si cetatenie engleza. 
Valentina Marinkovic, a instalat la aparatura de clonat carduri la un bancomat al Teachers Credit Union in orasele Plymouth and Elkhart, Indiana.
Institutia financiara a fost obligata sa ramburseze circa $32,000 clientilor care vara trecuta le-au fost furati banii din cont, arata ducumentele de punere sub acuzare.


 Alexandru Preda, 26 de ani , si Catalin-Adrian Capanu, 35 de ani, au fost arestati in statul Wisconsin dupa ce au extras ilegal diferite sume de bani de la bancomate ale Marine Credit Union in orasul Fond du Lac, Wisconsin arata politia locala. Ambi aveau carnete de conducere din statul California. In momentul arestarii acestia aveau 137 de carduri clonate la ei si suma de 7500 de dolari.

Un alt roman, Ionel Muresanu, de 18 ani, a fost deja condamnat la aproape 5 ani de inchisoare de catre un tribunal american pentru fapte similare. In momentul arestarii asupra lui au fost gasite 80 de carti de credit, acesta declarand politiei ca a scos peste 30,000 de dolari din bancomate in numeroase state americane.
 Un alt grup de infractori romani au fost pusi sub acuzare si condamnati tot pentru furt din bancomate pe teritoriul SUA. Acestia foloseau diferite nume false.
Constantin Denis Hornea aka Florin Mitroi sau Faby Fabritio;
Maria Lazăr – Ludy Ludemis
Ludemis Hornea – Dobrin Cristiano, Maitre Gims sau Antonio Scapescia;
Ion Bonculescu: Francezu Mustafa, Al Pacino Montana;
Florinel Văduva: Ezel Alyyah, Florin Kalam, Florin Unicatu, Veniamin Veny Văduva
Anamaria Margel: Mălina Ana Vulpe, Eliza și Enrico, Fițuoasa și Anbițuasa
Ion Trifu: Birgazon Jakk, Birgu Boss, Iansi Alesio
Denisa Bonculescu: Sanel Coco Sanel Șanel;
Nicușor Bonculescu: Vicenzo Ramos;
Ion Văduva: Kent Multikentus, Gygy Kent;

Comentarii