VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Cristian Terhes popa care a dat slujirea lui Dumnezeu pe cea a PSD-ului

Cristian Terhes candidatul PSD la Europarlmentre 
Cand in luna martie am aflat, pe surse, ca preotul Cristian Terhes  urmeaza sa fie pe lista PSD de candidati la europarlamentare, mi-am spus ca nu se poate sa fie adevarat. Chiar asa sa isi tradeze enoriasi de la biserica unde pastoreste, ca sa slujeasca PSD-ului?! La scurt timp insa stirea a fost confirmata, anuntul a fost facut oficial de PSD si lucrurile s-au adeverit. Mi-am amintit atunci ca, in 2015, l-am intrebat direct, pe Terhes,  daca are intentii de a candida politic, dupa ce am avut o discutie cu cineva, care il suspecta ca prin actiunile sale minte si manipuleaza. Terhes mi-a negat, atunci, ca ar avea intentii politice. Acum, realizez ca era doar inceputul unor serii de minciuni, pentru ca, inca din 2014, de cand si-a inregistrat acea organizatie, in California, el urmarea in mod evident intrarea in politica.  
 De ceva ani buni, Cristian Terhes isi pregatea intens terenul si lansarea politica folosindu-se, fara scrupule, de biserica si haina preoteasca pentru a aparea la TV sau pentru a se afla in anturajul politicienilor, iar de noi ceilalti pentru a ne folosi sa isi creeze credibilitate. Un astfel de exemplu este cu ocazia aniversarii a 5 ani de existenta a bisericii pe care o pastorea in California. Acolo, la aniversare, o invita pe reprezentanta locala in congres, doamna Loretta Sanchez. La acel eveniment si-a inscenat o premiere reciproca, pentru ca apoi imaginile sa le poata folosi in scopuri personale de imagine, cand aparea la televiziune in Romania.


Despre posibila inregistrare a unei organizatii am discutat cu el, dupa ce am colaborat la luarea unor pozitii oficiale si trimiterea unor petitii catre diferite institutii ale statului roman. In 2014 Cristian Terhes isi inregistreaza insa, de unul singur, organizatia in statul California, sub numele de Romanian Community Coalition, sau pe romaneste Coalitia Comunitatii Romanesti.  Se auto inscauneaza in funtia de presedinte si incepe sa faca tot felul de demersuri independente sub aceasta noua indentitate. Pe romaneste organizatia o traduce insa sub o denumire manipulatoare: Coalitia Romanilor Impotriva Coruptiei. Cu toate ca mai multe persoane l-au intrebat de-a lungul anilor cine face parte din aceasta "coalitie" pe care el o definea ca fiind cea mai mare organizatie a romanilor din America, el a refuzat constant sa raspunda. A preferat in schimb sa manipuleze, ca estea cea mai mare, cand in realitate era o minciuna.

foto facebook: Cristian Terhes-PSD SALAJ 


Cu toate ca in statut de functionare al organizatiei, se spunea clar, la punctul 3 din declaratii aditionale (Additional statements) ca organizatiei ii sunt interzise activitatile de propaganda, implicarea in campanii electorale, sau in favoarea unui candidat la o functie publica, el exact aceste lucruri le-a facut: propaganda politica, petitii juridico-politice si in final inregimentarea in PSD si candidarea pe un loc sigur de europarlamentar.

In statutul de organizare se spune calar " the corporation has no members"  adica organizatia nu are niciun membru , asta in timp ce el  manipula si mintea la greu prin presa si la televiziunile din Romania ca este organizatia cu cei mai multi membri.

In acest video, de mai jos, ni se confirma o alta minciuna:  Secretariatul Statului California ne-a confirmat  faptul ca, din Noiembrie 2017 și pana in August 2018 organizația preotului Cristian
“Chris” Terhes, a fost suspendată legal, ea având probleme încă din Octombrie 2016. Cu toate acestea preotul Terhes a minți cand a fost intrebat public despre acest subiect, afirmând ca nu este adevărat și ca organizatia a fost tot timpul legala.

Ascultați punct cu punct declaratia din  înregistrare, cu intrarea in delicventa in 2016 și apoi suspendare organizatiei in 2017. In tot acest timp el insa a trimis scrisori si petitii spre diferite insitutii romanesti, in numele unei organizatii inexistente din punct de vedere legal. Abia pe 19 August 2018 dupa ce informatiile au inceput sa apara public s-a dus si-a reinregistrat organizatia.

Drept dovada sunt cateva petitii trimise in Romania in vara lui 2018 cand organizatia era suspedata legal:
"Romanian Community Coalition a adresat pe data de 13 iunie 2018 Plenului si Sectiei pentru judecători a CSM o solicitare prin care a cerut ca, la proxima şedinţă a Plenului, “să îi solicitaţi doamnei judecător Cristina Tarcea, în prezent preşedinte a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, să clarifice public împrejurările şi scopul pentru care a frecventat în repetate rânduri vilele de protocol ale Serviciului Român de Informaţii (SRI)
Romanian Community Coalition a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, pe data de 23 iulie 2018, apărarea reputaţiei profesionale şi a aparenţei de imparţialitate, precum şi independenţa judecătorilor de la ICCJ în urma afirmaţiilor doamnei judecător Cristina Tarcea, preşedinta ICCJ, făcute în cadrul unui interviu televizat.
Senatul României, în calitate de primă cameră, a adoptat o serie de modificări la Codul de procedura civilă propuse de Romanian Community Coalition, propuneri care azi, 4 iunie 2018, urmează a fi dezbatute în Comisia specială înainte de votul final din Camera Deputaţilor, care este camera decizională."
 http://www.coalitiaromanilor.org/a68-solicitare-plenului-csm-sa-clarifice-imprejurarile-si-scopul-prezentei-presedintei-iccj-cristina-tarcea-la-vilele-de-protocol-ale-sri.aspx

Se pune intrebarea fireasca cum de institutiile statului roman au cazut in aceasta capcana? Cum de au cheltuit timp, bani si energie sa dea curs acestor petitii formulate de o entitate inexistenta din punct de vedere legal, nu doar in Romania ci si in America?



Conform presei romano-americane, inainte sa fie suspendat din functia de preot, o alta organizatie pe care acesta o administra era Romanian-Greek Catholic Association, înfiinţată în 2008, unde soţia Carmen Ramona Terheş era angajata ca secretară, iar Gina Dobbs contabila. In 2017 asociaţia are trecută în declaraţiile de venituri suma de 31,036 de dolari. Cristian Terheş fiind înregistrat că a lucrat 25 de ore pe săptămână, soţia lui 8 ore, iar Gina Dobbs şi o altă persoană câte 4 ore. La capitolul cheltuieli, 12,669 de dolari sunt trecuţi ca şi cheltuieli de călătorie, 1,893 de dolari cheltuieli cu mâncarea, 2,235 de dolari cheltuiţi cu maşina, cu care ar fi făcut 6,683 de kilometrii, iar 230 de dolari pe convorbiri telefonice internaţionale.
Ce este interesant este faptul ca in declaratia de avere acesta afirma ca a castigat doar 4500 de dolari ca preot. Aparent restul de zeci de mii de dolari erau trecuti prin aceasta organizatie non-profit pentru a evita probabil plata taxelor. 

Comentarii

Anonim a spus…
Si tu cu ce esti mai bun? Stai si comentezi de un om care acum in politica chiar face treaba! Urmareste-l si analizeaza cariera politica, tu stai si ii iei la puricat anumite erori sau decizii nevoite de imprejurari. In final vedem ca face o treaba buna si il sustinem. Esti un pamflet! Felicitari :)