VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Situl infoCrestin si stirile false cu carne de om

Atentie la siturile fantomă și știrile false/Fake News!
Atentie la siturile fantomă și știrile false/Fake News!
Doua știri false sunt promovate și răspândite masiv, una din ele având deja peste 1600 de distribuiri pe Facebook. Ele sunt postate pe un site așa zis crestin, in care ni se spune ca exista un restaurant in Japonia unde se servește carne de om, iar un altul in China unde se consuma fetuși de bebeluși.
Cei de la “Info Crestin” au dat un titlu senzationist, specific tabloidelor: “PUTEREA SATANEI: Restaurant unde se mănâncă preparate din CARNE de OM” și descrie apoi cu lux de amănunte povestea oribila. In realitate stirea e mai veche, de prin 2016, ea fiind inițial publicată de un site de satiră, fiind apoi preluată și răspândită pe internet de alte situri ca pe o știre reala. https://benjaminfulford.typepad.com/…/japanese-government-a…
Cea de a doua intitulată la fel de senzațional: “Apocalipsa este aproape! Mancare din bebelusi avortati,delicatesa pentru bogatanii chinezi”
In realitate sunt fotografi ale unui artist Chinez pe nume Zhu Yu, apărute acum aproape 20 de ani. Stirea reapare aproape anual pe diferite situri obscure.
http://www.taipeitimes.com/…/local/archives/2001/03/23/78704
Ambele sunt niste falsuri grosolan

Comentarii