VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

VIDEO.Curtea Supremă a SUA respins cu 5-4 o cerere a unei biserici penticostale americane

Lovitura sub centură pentru pastorii Cristian Ionescu(foto) si Daniel Chiu.
Curtea Supremă a Statelor Unite respins cu 5-4 o cerere a unei biserici penticostale din California, similară cu cea a bisericilor românești, care cerea renunțarea la restricțiile impuse de autoritățile statale.
Judecătorul John Roberts a argumentat in decizia sa că restricțiile impuse de statul californian nu încalcă drepturile prevăzute de Constituție. Ba mai mult măsuri similare de restricție și chiar unele mai severe sunt impuse unor alte activități precum concerte, cinematografe, teatre etc.
O acțiune similară au întreprins si Biserica Penticostală Elim Chicago si Biserica Baptista Logos din Niles, protestând masurile restrictive impuse de autoritățile statului Illinois cu privire la pandemia Covid 19. Aceștia au dat in judecata statul Illinois si au refuzat in ultimele săptămâni să respecte restricțiile impuse de autorități cu privire la numărul de persoane care pot fi, in prezent, in biserică. Acestora li s-au mai alăturat încă 4 biserici neoprotestante romanești din zona Chicago.

https://www.sandiegouniontribune.com/news/politics/story/2020-05-29/supreme-court-california-church-crowds-pandemic

Supunerea faţă de stăpânire
Romani 13:1-2 "Oricine să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Şi stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu. De aceea, cine se împotriveşte stăpânirii se împotriveşte rânduielii puse de Dumnezeu, şi cei ce se împotrivesc îşi vor lua osânda."

Intr-o conferință de presă susținută, duminica 24 mai, după slujba de la biserică, pastorul penticostal Cristian Ionescu acuză, printre altele, autoritățile din Chicago și ale statului Illinois, de tiranie si discriminare, implicit că, in caz extrem, autoritățile ar dori să îi demoleze biserica.
Într-o scrisoare transmisă acum doua zile de Departamentul pentru Sănătate Publică din Chicago pastorilor, primarul din Chicago, Lori Lightfoot, avertizează bisericile care încalcă restricțiile impuse de autorități cu amenzi și aplicarea legii. Printre ele se numără și câteva biserici penticostale românești din zonă.

Comentarii