VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Primarul din Chicago il înjură pe președintele Trump


Primarul Chicago, Lori Lightfoot, a transmis vineri un mesaj președintelui Trump, după ce acesta a postat un mesaj controversat pe twitter, despre proteste, după uciderea lui George Floyd. Lightfoot a folosit un mesaj „codat”: „Începe cu„ f ”(o înjurătură).
Lightfoot a condamnat și moartea lui Floyd și răspunsul poliției care a devenit viral într-un videoclip pe internet.
"Este imposibil pentru mine ca femeie de culoare, care a fost ținta rasismului de-a lungul vieții mele să nu iau personal uciderea lui George Floyd. Urmărind acel om sărman cerșind pentru viața lui și pentru abilitatea de a respira și apoi de a privi cum și-a dat suflarea acolo pe străzi m-am simțit furioasă și cuprinsă de o serie de alte emoții dintr-o dată ", a spus Lightfoot într-un comunicat de presă emoționant.
„A fi negru în America nu ar trebui să fie o condamnare la moarte”, a mai spus ea.
"Permiteți-mi să spun un alt lucru. Comentariul lui Donald Trump a fost aseară profund, profund periculos. Și trebuie să stăm într-o solidaritate fermă și să spunem că acest lucru este total inacceptabil, indiferent cine este vorbitorul", a spus Lightfoot.
"Scopul lui este să polarizeze și să destabilizeze administrația locală și să inflameze ura rasială. Și nu putem absolut să nu-l lăsăm să domine. Voi codifica ceea ce vreau să-i spun cu adevărat lui Donald Trump, este vorba de două cuvinte, începe cu 'f' și se termină cu „tu”, a adăugat ea.( n.r. Fuck you)
Trump a postat niște comentarii pe twitter chemând demonstranții „tâlhari” care „dezonorau memoria lui George Floyd”.


Comentarii