VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

VIDEO. Interviuri din izolare. Românul Călin Daniel Cruceru a rămas captiv in Sao Paolo, Brazilia

Brazilia este una din tarile din America de Sud a cărui președinte a minimalizat gravitatea virusului COVID 19. În prezent au peste 233,000 de infectați si peste16,000 de morți. De curând cel de-al doilea ministru al sănătății și-a dat demisia.
Pe românul Călin Daniel Cruceru, l-a prins aceasta pandemie globala într-o vizită de afaceri prin America de Sud, și-a rămas blocat într-un motel, în localitatea Guarulhos, statul Sao Paolo.
De aproape 20 de ani trăiește prin zone exotice, precum Republica Dominicana si America de Sud.
Se consideră artist liber-profesionist, jurnalist, activist intr-o institutie a drepturilor omului, numita Ministerul Apărării Drepturilor Omului, (Ministerio de la Defensa de los Derechos Humanos, in spaniola, MDDH) din Republica Dominicana. Pe moment, corespondent din America Latina, pentru lumealibera.ro si Lumea Libera TV.

A rămân, așadar, blocat în Sao Paolo, Brazilia de câteva luni, de unde nu mai poate pleca pentru că toate intrările si ieșirile din tara sunt blocate, datorita restricțiilor impuse de aceasta boala globală.
"Este extrem de interesant ceea ce se întâmpla acum aici comparativ cu starea de spirt si revolta din Europa. Daca in alte părți ale lumii, lumea a intrat forțat in carantina, aici, după acea stare lejera impusa de președintele tarii, Jair Bolsonaro, oamenii din instinctul de apărare se protejează, fără sa fie ținuți obligatoriu, in casa, fără sa aibă nevoie de declarații pe proprie răspundere pentru a pleca de la domiciliu.
Faptul că numărul de decese a crescut înfiorător, in ultima săptămâna, in jur de 7 mii de morți înregistrați, dintre care foarte multi tineri, fără antecedente medicale cronice, până la momentul confirmării ca au fost infectați, este ceea cecontează pentru omul de rând"
declară Daniel.

Partea a 2-a

Partea a 3-a

Comentarii