VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Revelionul prin America/Chicago



În vreme ce în mare parte gama de petreceri și artificii de Anul Nou din Chicago au luat o pauză în acest an, datorită virusului, există încă o serie de moduri memorabile de a trece în noul an. Printre aceste opțiuni avem inclusiv cea de-a luat masa la un restaurant, de-a urmări spectacole de lumini, evenimente virtuale, sau activități în aer liber, organizate in Ajun de Anul Nou 2021. Restaurantele din Chicago oferă cina de Revelion, pentru a intra în noul an cu un meniu memorabil de mâncaruri, special pentru seara de revelion, indiferent dacă vrei să-l servești într-un iglu de striclă privat, la terasa unui restaurant sau acasă pe canapea. Prețurile încept pe la 135 de dolari pe persoană si pot ajunge la 4-500 $ în functie de meniul selectat și băuturile alese. Multe din oferte sunt deja complet vândute. 

Cu doar 15 dolari se poate urmari Live un Concert virtual 

Orchestra Filarmonică din Illinois va susține muzicalul „JOY” în cadrul concertului reimaginat de sărbătorii, în timp ce fanfara și percuționiștii vor interpreta suita Spargatorului de Nuci a compozitorului american Duke Ellington, din albumul omonim al lui Ellington din 1960, care conține interpretări de jazz ale îndrăgitului Ceaikovski. Concertul prezintă 23 de muzicieni de clasă mondială ai Orchestrei Filarmonice Illinois, filmați la frumoasa capelă Ozinga de la Trinity Christian College.

 O serie de parcuri din jurul metropolei oferă un captivant spectacol de lumini sincronizate cu muzică de sarbători, totul putând fi urmărit din confortul mașinii, în timp ce conduci printre ele. 

Pentru iubitorii de mișcare aceștia pot ieși afară și îmbrățișa vremea rece la patinoarele din zona Chicago. Bineînteles oamenii sunt încurajați să nu uite doar să își aducă masca și să își facă o rezervare din timp. O alta ofertă îi invită pe clienți la un concert live. Concertul se va desfasura în afara unui stadion, iar spectatorii nu stau în tribune ci în propriile mașini. Mâncarea și băutura vor fi disponibile la standurile de specialitate pe tot parcursul evenimentului. Oferta reamintește clienților să poarte o mască în timp ce se află în afara vehiculului și să mențină o distanță de șase picioare de alți participanți.


Comentarii