VIDEO: Romanian Rroma aka gypsies who scam Americans all over the country

Sătul de conspirațiile colegilor un congresman republican părăsește partidul


Într-un interviu televizat congressmanul republican Paul Mitchell,  din Michigan, a declarat că dezgustul și dezamăgirea sa față de eforturile președintelui Donald Trump de a răsturna rezultatele alegerilor l-au determinat să își schimbe afilierea de partid în „independent "și să anunțe liderii Partidului Republican de această decizie. Într-o scrisoare trimisă liderilor republicani acesta anunță că își retrage" angajamentul și asocierea cu Partidul Republican atât la nivel național, cât și la nivel de stat". "Acest partid trebuie să lupte mai întâi pentru democrație, pentru Constituția noastră, și nu pentru considerații politice", a spus Mitchell. "Nu pentru a proteja un candidat. Nu doar pentru puterea politică, pentru că asta simt că se întâmplă și că acolo am ajuns."

 Mitchell, care se retrage la sfârșitul acestei sesiuni a Congresului, spune că se teme că participarea conducerii partidului Republican la teoriile conspiraționiste ale președintelui Trump și încercările de a renunța la drepturi de vot a milioane de alegători americani, pentru a răsturna victoria președintelui ales Joe Biden, ar putea cauza „pe termen lung, mari dăune democrației".

Mitchell a remarcat faptul că liderii republicani au tolerat teorii conspiraționiste nefondate. El a reamintit că „Oricine intră în politică trebuie să fie dispus să accepte să câștige și să piardă cu un anumit nivel de grație sau maturitate. Le-am făcut pe amândouă. Pierderea este brutală, este personală, doare , dar dacă nu sunteți dispus să acceptați acest lucru, nu ar trebui să vă aflați în conducerea politică ".

Comentarii